Οι Black Eyed Peas συνεργάζονται με τη Saweetie και τη Lele Pons στο «Hit It»

cebfceb9 black eyed peas cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceacceb6cebfcebdcf84ceb1ceb9 cebcceb5 cf84ceb7 saweetie cebaceb1ceb9 cf84ceb7 lele pons cf83cf84
Black Eyed Peas Saweetie Lele Pons 161137429

Το νέο τραγούδι των Black Eyed Peas τη hip-hop και τη latin μουσική.

Οι έξι φορές βραβευμένοι με Grammy και πρωτοπόροι του είδους τους Black Eyed Peas κυκλοφορούν ένα νέο blockbuster single και μουσικό βίντεο με τίτλο «Hit It» σε συνεργασία με τη Saweetie και τη Lele Pons.

Οι Black Eyed Peas ενώνουν στο νέο τραγούδι τους μία πολυπλατινένια δύναμη της hip-hop και το πιο καυτό ανερχόμενο αστέρι της latin μουσικής και το αποτέλεσμα είναι μία μοναδική συνεργασία.

Το «Hit It», το οποίο κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music, χαρακτηρίζεται από την έντονη χρήση μπάσου και ένα σταθερό ρυθμό που συνοδεύει τους Black Eyed Peas καθώς ανταλλάσσουν στίχους με ατάκες.

Η Lele Pons ανεβάζει τη θερμοκρασία με τη δίγλωσση συμμετοχή της και την εντολή «μωρό μου, πάμε άλλη μία φορά», πριν πάρει τη σκυτάλη η Saweetie με προκλητικές ρίμες της.

Το «Hit It» είναι το επόμενο single των Black Eyed Peas μετά τη συνεργασία τους με τη Shakira στην επιτυχία «Girl Like Me» από το τελευταίου άλμπουμ τους, με τίτλο «Translation» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.

Το «Girl Like Me» έχει συγκεντρώσει πάνω από 340 εκατομμύρια streams και το music video του έχει προβληθεί πάνω από 463 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Εν τω μεταξύ, το θριαμβευτικό άλμπουμ «Translation», με το οποίο έκαναν μία δυναμική επάνοδο οι Black Eyed Peas, μετρά μέχρι στιγμής περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια streams και προβολές.

Έχοντας καταγράψει πωλήσεις άνω των 50 εκατομμύρια άλμπουμ στην πορεία τους, οι Black Eyed Peas συνεχίζουν να σπάνε τους κανόνες της μουσικής βιομηχανίας και να αναμειγνύουν διαφορετικά μουσικά είδη, προσφέροντας επιτυχίες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ