Οι BLACKPINK δεν θα δέχονται πλέον δώρα από τους θαυμαστές τους

cebfceb9 blackpink ceb4ceb5cebd ceb8ceb1 ceb4ceadcf87cebfcebdcf84ceb1ceb9 cf80cebbceadcebfcebd ceb4cf8ecf81ceb1 ceb1cf80cf8c cf84cebfcf85
BLACKPINK Coachella 2019 1632514283

Οι θαυμαστές θα εξακολουθούν να μπορούν να στέλνουν στο συγκρότημα τα γράμματά τους.

Οι BLACKPINK ανακοίνωσαν ότι δεν θα δέχονται πλέον δώρα από τους θαυμαστές τους.

Στις 12 Οκτωβρίου, η δισκογραφική εταιρεία τους, YG Entertainment, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος της K-pop, με την οποία γνωστοποίησε τους νέους κανόνες σχετικά με τα δώρα από τους θαυμαστές, μετά από «προσεκτική συζήτηση» από τα μέλη του girl group.

«Με σεβασμό δεν θα δεχόμαστε πλέον οποιαδήποτε ενέργεια υποστήριξης από τους θαυμαστές ή ταχυδρομημένα δώρα που ετοιμάζουν οι θαυμαστές για να γιορτάσουν τις ειδικές περιστάσεις των BLACKPINK», ανέφερε η YG Entertainment, όπως μεταφράστηκε από το Soompi.

Τα γεγονότα που θεωρούνται «ειδικές περιστάσεις» περιλαμβάνουν επετείους του γκρουπ, γενέθλια, εκπομπές, συναυλίες και άλλα.

«Θα ήμασταν ευγνώμονες αν δίνατε τα δώρα και χρησιμοποιούσατε την ενέργειες που ετοιμάζετε για να μεταδώσετε την αγάπη σας και να γιορτάσετε αυτές τις ξεχωριστές ημέρες, σε μέρη όπου είναι περισσότερο απαραίτητα», πρόσθεσε η YG Entertainment.

Η δισκογραφική εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι η πολιτική αυτή θα τεθεί σε εφαρμογή στις 12 Οκτωβρίου, δηλώνοντας ότι «οποιαδήποτε ταχυδρομημένα δώρα ή πακέτα που θα παραδοθούν θα επιστραφούν ή θα απορριφθούν». Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα δώρα ή τα πακέτα που παραδίδονται αυτοπροσώπως από τους θαυμαστές στα κεντρικά γραφεία της YG Entertainment στη Σεούλ.

Ωστόσο, η εταιρεία σημείωσε ότι εξακολουθεί να επιτρέπεται η αποστολή χειρόγραφων επιστολών από τους θαυμαστές προς το τετραμελές γυναικείο συγκρότημα, αλλά πρέπει αυστηρά να ταχυδρομούνται σε φακέλους.

Η YG Entertainment προειδοποίησε επίσης στην ανακοίνωσή της να μην χρησιμοποιείται οτιδήποτε άλλο εκτός από «επιστολόχαρτο» στις επιστολές των θαυμαστών.

Εν τω μεταξύ, οι BLACKPINK πρόκειται να συμμετάσχουν μαζί με την Billie Eilish και άλλους καλλιτέχνες στο ειδικό πρόγραμμα «Dear Earth» του YouTube, το οποίο θα μεταδοθεί στις 23 Οκτωβρίου και αποτελέσει μία πολύωρη γιορτή για τον πλανήτη Γη.

ΠΗΓΗ