Οι BLACKPINK προαναγγέλλουν το μυστηριώδες «4 + 1 Project»

cebfceb9 blackpink cf80cf81cebfceb1cebdceb1ceb3ceb3ceadcebbcebbcebfcf85cebd cf84cebf cebccf85cf83cf84ceb7cf81ceb9cf8eceb4ceb5cf82 4 1
BLACKPINK Hit Channel 1

Με το «4 + 1 Project» θα γιορτάσουν οι BLACKPINK την επέτειο από το ντεμπούτο τους.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι BLACKPINK βρίσκονται στις ζωές μας μόνο για πέντε χρόνια.

Το γυναικείο συγκρότημα της K-Pop αποκάλυψε ότι πρόκειται να γιορτάσει τη συμπλήρωση πέντε ετών από το ντεμπούτο του με μία μυστηριώδη καμπάνια «4 + 1 Project».

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρότζεκτ, το οποίο προωθούν έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Rosé, Jennie, Lisa και Jisoo, δημοσιεύοντας την ίδια σειρά εικόνων.

Οι BLACKPINK σχηματίστηκαν από την YG Entertainment το 2016 και έκαναν το ντεμπούτο τους τον Αύγουστο του ίδιου έτους με το single album «Square One», το οποίο περιείχε τις επιτυχίες «Whistle» και «Boombayah», τα πρώτα τραγούδια του που κατέκτησαν το No. 1 στα digital charts της χώρας τους, της Νότας Κορέας.

Κατά μήκος των επόμενων ετών αναδείχθηκαν πολύ γρήγορα στο δημοφιλέστερο και πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα της K-Pop.

Τον περασμένο Απρίλιο, το πολύχρωμο music video του «As If It’s Your Last» έγινε το τέταρτο τραγούδι των BLACKPINK που σπάει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Το ίδιο επίτευγμα έχουν σημειώσει ήδη τα music videos για τα τραγούδια «Kill This Love», «Boombayah» και «Ddu-Du Ddu-Du».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το «4 + 1 Project» αναμένεται να αποκαλυφθούν το διάστημα πριν την επέτειο από το ντεμπούτο των BLACKPINK, στις 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ