Οι BTS αποκαλύπτουν το video για το «Butter (Hotter Remix)»

cebfceb9 bts ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84cebfcf85cebd cf84cebf video ceb3ceb9ceb1 cf84cebf butter hotter remix
BTS Butter Hotter Remix photo 16175187

Το τραγούδι των BTS που έσπασε όλα τα ρεκόρ αποκτά μια διαφορετική νότα.

Οι BTS κυκλοφορούν το πρώτο επίσημο remix για το «Butter» και δίνουν μια house γεύση στο dance-pop τραγούδι τους.

Όπως στο music video για την πρωτότυπη έκδοση του «Butter», τα μέλη των BTS εμφανίζονται στο video για το «Butter (Hotter Remix)» με κουστούμια σε διαφορετικά χρώματα.

Κατά τη διάρκεια του video οι RM, Suga, J-Hope, Jung Kook, V, Jimin και Jin στέκονται ο καθένας ξεχωριστά μπροστά στην κάμερα και χορεύουν, διασκεδάζουν και κάνουν αστείες γκριμάτσες.

Το νέο single «Butter» των BTS αποκαλύφθηκε πριν από μία μόλις εβδομάδα, στις 21 Μαΐου, ωστόσο κατάφερε να γράψει ιστορία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του σημειώνοντας πέντε νέα Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness.

Μεταξύ αυτών το ρεκόρ για το μουσικό βίντεο που συγκεντρώνει τις περισσότερες προβολές (108,2 εκατ.) μέσα σε 24 ώρες στο YouTube και για το τραγούδι με τα περισσότερα streams (11,042 εκατ.) στο Spotify την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Οι BTS έχουν ήδη τραγουδήσει ζωντανά το «Butter» στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards 2021, όπου κέρδισαν δύο βραβεία, όπως και στην εκπομπή «The Late Show» του Stephen Colbert.

Την Παρασκευή 28 Μαΐου το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop συμμετείχε απομακρυσμένα στη μουσική ενότητα «Summer Concert Series» της εκπομπής «Good Morning America» με δύο εκτελέσεις των αγγλόφωνων τραγουδιών «Dynamite» και «Butter».

Ενώ ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα προώθησης του νέου τραγουδιού τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι BTS θα πραγματοποιήσουν στις 13 και στις 14 Ιουνίου ένα διήμερο live streaming γεγονός με τίτλο «Muster Sowoozoo» για να γιορτάσουν τα οκτώ χρόνια από το ντεμπούτο τους.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ