Οι BTS θα μεταδώσουν μέσω livestream παγκοσμίως την τελευταία συναυλία του «Permission To Dance On Stage»

cebfceb9 bts ceb8ceb1 cebcceb5cf84ceb1ceb4cf8ecf83cebfcf85cebd cebcceadcf83cf89 livestream cf80ceb1ceb3cebacebfcf83cebcceafcf89cf82 cf84

Το livestream θα μεταφέρει την ενέργεια των BTS στους θαυμαστές σε όλα τα σημεία του κόσμου.

Οι BTS έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι οι θαυμαστές τους είναι εκείνοι που τους βοήθησαν να ξεπεράσουν την πανδημία και, για να τους ευχαριστήσουν, θα μεταδώσουν ζωντανά σε όλο τον κόσμο την επερχόμενη συναυλία τους.

Οι αστέρες της K-pop κατέλαβαν το «SoFi Stadium» του Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πρώτη τους εμφάνιση μπροστά σε ζωντανό κοινό μετά από δύο χρόνια, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Permission To Dance On Stage».

Μετά τις δυο πρώτες εμφανίσεις στις 27 και 28 Νοεμβρίου, το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει άλλες δύο συναυλίες στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

Οι BTS γνωρίζουν ότι δεν μπορούν όλοι να παρευρεθούν στις πρώτες τους συναυλίες με τη παρουσία κοινού μετά την πανδημία, οπότε θα μεταδώσουν μέσω livestream επί πληρωμή τη συναυλία που θα δώσουν στο «SoFi Stadium» του Λος Άντζελες το βράδυ της Πέμπτης και υπόσχονται ότι θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι οι θαυμαστές τους, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

Οι θαυμαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στη συναυλία μέσω της υπηρεσίας streaming VenewLive.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα χρησιμοποιηθεί «multiview τεχνολογία ζωντανής ροής» που «θα προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία, μεταφέροντας την απαράμιλλη ενέργεια των BTS στο κοινό στο στάδιο και σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα».

BTS - Permission to Dance on Stage - press conference

Οι διαδικτυακοί θεατές θα είναι σε θέση να ελέγχουν και να προσαρμόζουν την οπτική γωνία από την οποία θα παρακολουθούν, πατώντας σε διάφορες κάμερες και επιλέγοντας τη γωνία που τους αρέσει περισσότερο.

Οι θεατές θα μπορούν επίσης να ενημερώνουν τους BTS ότι παρακολουθούν μέσω διαδραστικών χαρακτηριστικών, όπως ένα κουμπί «Cheer».

Η συναυλία των BTS θα ξεκινήσει στις 05:30 το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου σε ώρα Ελλάδας (19:30 της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου σε τοπική ώρα Λος Άντζελες). Το κουμπί εισόδου θα ενεργοποιηθεί 60 λεπτά πριν από την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης.

Όταν οι BTS έδωσαν την δεύτερη τους εμφάνιση στο «SoFi Stadium», την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, υποδέχτηκαν στη σκηνή τη Megan Thee Stallion για να παρουσιάσουν τη συνεργασία τους στο remix του «Butter».

Η Megan Thee Stallion επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί με το συγκρότημα της K-pop στα πρόσφατα American Music Awards 2021, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή λόγω αδιευκρίνιστου προσωπικού θέματος.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για τη livestream μετάδοση της συναυλίας των BTS μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΗΓΗ