Οι Bullet For My Valentine κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Parasite»

cebfceb9 bullet for my valentine cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81cebfcf8dcebd cf84cebf cebdceadcebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9 parasite
Bullet For My Valentine 16871612

Το καινούργιο τραγούδι των Bullet For My Valentine ανεβάζει δυνατά την ένταση.

Οι Bullet For My Valentine επιστρέφουν με το νέο single «Parasite».

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Matt Tuck περιέγραψε το «Parasite» ως «ένα απόλυτο rager από την αρχή έως το τέλος».

«Είναι εύκολα ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια που έχουμε γράψε. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που επιτέλους το κυκλοφορούμε», πρόσθεσε.

Ο κύριος κιθαρίστας του συγκροτήματος, Michael «Padge» Paget, σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι η πιο θηριώδη πλευρά των Bullet For My Valentine που έχω γνωρίσει. Είναι καιρός να βγάλουμε έναν πραγματικά θυμωμένο, βαρύ, επιθετικό δίσκο. Απλώς δεν μπορώ να περιμένω να κάνω μορφασμούς στη σκηνή!».

Μιλώντας για την ιδέα του music video για το «Parasite», η σκηνοθέτρια Fiona Garden είπε: «Για το “Parasite” θέλαμε απλώς να αφήσουμε το τραγούδι να σκίσει. Η ένταση και η οργή του τραγουδιού πηγαίνουν πολύ γρήγορα, καθαρή ερμηνεία και ζωντάνια».

«Στην πορεία, σε έναν κόσμο που ορίζεται από το εκτυφλωτικό φως και το εκπληκτικό γραφιστικό έργο του καλλιτέχνη Carl Addy, βλέπουμε αυτή τη νέα άπειρη ενσάρκωση του avatar aM να μιαίνεται τελετουργικά και να μεταφέρεται περαιτέρω σε απεριόριστη λήθη. Δεν τραυματίστηκαν ακρίδες κατά τη δημιουργία αυτού του video», συνέχισε.

Το «Parasite» αποτελεί προπομπό του έβδομου άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο «Bullet For My Valentine», που θα κυκλοφορήσει από τις Spinefarm Records / Search & Destroy και Universal Music στις 22 Οκτωβρίου 2021.

«Αυτή είναι η αρχή των Bullet 2.0. Δηλώνει πού βρισκόμαστε τώρα. Η μουσική είναι φρέσκια, είναι επιθετική, είναι πιο αποτρόπαια και ενθουσιώδης από ποτέ», δήλωσε ο Matt Tuck.

«Ήθελα τα όπλα να βγάζουν φλόγες, τα μεσαία δάχτυλα να ίπτανται και να επιτεθεί εκεί που είναι αδύναμοι», τόνισε.

ΠΗΓΗ