Οι Coldplay αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους με τους BTS

cebfceb9 coldplay ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84cebfcf85cebd cf84ceb9cf82 cebbceb5cf80cf84cebfcebcceadcf81ceb5ceb9ceb5cf82 cf84ceb7
Coldplay

Όσα έχουν ετοιμάσει τα δύο συγκροτήματα με αφορμή τη δισκογραφική συνάντησή τους.

Οι Coldplay και οι BTS αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για την κυκλοφορία ενός νέου βίντεο, ενός ντοκιμαντέρ και μίας σειράς επεξεργασμένων εκδόσεων της επερχόμενης συνεργασίας τους στο τραγούδι «My Universe».

Το single, το οποίο κυκλοφορεί αύριο, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των Coldplay με τίτλο «Music Of The Spheres».

Η δισκογραφική εταιρεία του βρετανικού συγκροτήματος, η Parlophone Records, επιβεβαίωσε επίσης το single θα συνοδεύει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Inside My Universe», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσουν το mix Supernova7 του «My Universe» και η ακουστική έκδοση του τραγουδιού.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι στη συνεργασία των Coldplay και των BTS θα δώσει εικόνα ένα νέο μουσικό βίντεο, όμως μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Τα δύο συγκροτήματα έγραψαν μαζί το «My Universe», το οποίο διαθέτει στίχους τόσο στα αγγλικά όσο και στα κορεάτικα.

Είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ «Music Of The Spheres» των Coldplay μετά την επάνοδό τους με το «Higher Power», νωρίτερα φέτος.

Στη συνέχεια, η μπάντα του Chris Martin παρουσίασε το επικό διαστημικό κομμάτι «Coloratura», με το οποίο κλείνει το άλμπουμ, ενώ ο ίδιος ο frontman των Coldplay αποκάλυψε ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Weirdo» ως μέρος ενός «μιούζικαλ».

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, τόσο οι Coldplay όσο οι BTS έδωσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων μία μικρή πρόγευση από το «My Universe».

Πρόσφατα, οι BTS συνάντησαν τον Chris Martin σε ένα από τα επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «Released» του YouTube Originals.

Στο επεισόδιο 18 λεπτών, τα μέλη των boy band από τη Νότια Κορέα μίλησαν για την έμπνευση που οδήγησε στο dance challenge για το τελευταίο τους αγγλόφωνο single, «Permission To Dance» και αποκάλυψαν πώς νιώθουν για τον αντίκτυπο που έχουν στους ARMYs (το όνομα των θαυμαστών τους) σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ