Οι Coldplay θέλουν να τραγουδήσουν στο φεγγάρι

cebfceb9 coldplay ceb8ceadcebbcebfcf85cebd cebdceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceaecf83cebfcf85cebd cf83cf84cebf cf86ceb5ceb3ceb3ceac

Οι Coldplay θέλουν να γίνουν η πρώτη μπάντα που θα πατήσει στο φεγγάρι.

Ο Chris Martin των Coldplay αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του να τραγουδήσει στη Σελήνη.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να ταξιδέψει στο διάστημα, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο των Coldplay για το νέο τραγούδι τους «Higher Power», το οποίο διαδραματίζεται στον πλασματικό πλανήτη Kaotica.

Ωστόσο ο Chris Martin παραδέχτηκε ότι το κενό του διαστήματος θα μπορούσε να αποδειχθεί εμπόδιο για το τεχνικό κομμάτι του ήχου αν οι Coldplay ήθελαν να ταξιδέψουν με τόλμη στη Σελήνη, εκεί όπου δεν έχει πατήσει καμία άλλη μπάντα.

Ο frontman των Coldplay είπε στην εκπομπή «The Zach Sang Show»: «Δεν το έχουν κάνει πολλοί, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν θα είναι πρόβλημα ότι αν παίξεις μουσική στο φεγγάρι κανείς δεν θα μπορεί στην πραγματικότητα να ακούσει;».

«Έχω μπερδευτεί σχετικά με την ατμόσφαιρα», πρόσθεσε.

«Θα δοκιμάζαμε οτιδήποτε από δύο φορές. Δεν με πειράζει κανένας χλευασμός, καθώς απλά λέω αυτά που πιστεύω. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι», σημείωσε ο Chris Martin.

Όσον αφορά την απορία του σχετικά με τον ήχο στο διάστημα, ο ήχος ταξιδεύει σε κύματα όπως το φως ή η θερμότητα, αλλά σε αντίθεση με αυτά, ο ήχος ταξιδεύει κάνοντας τα μόρια της ύλης να δονούνται. Συνεπώς για να ταξιδέψει ο ήχος πρέπει να υπάρχει ύλη.

Στη Γη ο ήχος ταξιδεύει στα αυτιά μας μέσα από τη δόνηση των μορίων αέρα. Στο εξώτερο διάστημα, στις μεγάλες κενές περιοχές μεταξύ των αστεριών και των πλανητών δεν υπάρχουν μόρια και δεν γίνεται να υπάρξει ήχος ώστε να τραγουδήσουν οι Coldplay.

Coldplay - Chris Martin - Brazil 2017

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ