Οι Coldplay τραγούδησαν μαζί με την Billie Eilish και τον Finneas στο «Global Citizen Live»

cebfceb9 coldplay cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb7cf83ceb1cebd cebcceb1ceb6ceaf cebcceb5 cf84ceb7cebd billie eilish cebaceb1ceb9 cf84cebfcebd f
Coldplay Chris Martin Billie Eilish Global Citizen Live 161973172

Πλήθος εκπλήξεων επιφύλασσαν οι Coldplay για την εμφάνισή τους στο «Global Citizen Live».

Οι Coldplay συνάντησαν επί σκηνής την Billie Eilish και τον Finneas και τραγούδησαν μαζί τους την κλασική επιτυχία τους «Fix You».

Αυτή ήταν μία από τις πολλές εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει το βρετανικό συγκρότημα για την εμφάνισή του, στην παγκόσμια livestream συναυλία «Global Citizen Live», που μεταδόθηκε από το «Great Lawn» του Central Park της Νέας Υόρκης.

«Παρακαλώ υποδεχτείτε την Billie και τον Finneas», είπε ο Chris Martin στο κοινό αφού τραγούδησε το πρώτο κουπλέ της επιτυχίας που συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «X&Y» (2005) των Coldplay.

Τα δύο αδέλφια τραγούδησαν στη συνέχεια μαζί το δεύτερο κουπλέ του «Fix You», πριν ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή του Chris Martin για το υπόλοιπο του τραγουδιού.

[embedded content]

Η Billie Eilish και ο Finneas δεν ήταν οι μόνοι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Coldplay.

Ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang συνόδευσε το συγκρότημα στο «Clocks», ο Jacob Collier και οι We Are King συμμετείχαν στο «Human Heart», ενώ η Esther Chungu τραγούδησε μαζί με την μπάντα μία διασκευή του τραγουδιού της «Jehovah».

Οι Coldplay τραγούδησαν επίσης το «Yellow», ένα τραγούδι από το πρώτο άλμπουμ τους, το «Parachutes» του 2000, μαζί με την Camila Cabello και τον Shawn Mendes.

[embedded content]

Οι Coldplay συνάντησαν επίσης μέσω βίντεο τους BTS για να παρουσιάσουν μαζί τη συνεργασία τους στο νέο τραγούδι «My Universe».

Το μουσικό φεστιβάλ, το οποίο συνέπεσε χρονικά με την ετήσια Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τις συνεδριάσεις της G20 για το κλίμα, αποτελεί μέρος του γενικότερου σχεδίου ανάκαμψης της οργάνωσης «Global Citizen» για τον κόσμο, μιας εκστρατείας διάρκειας ενός έτους που στοχεύει στην εξάλειψη του COVID-19 και απευθύνει κάλεσμα σε κυβερνήσεις, φιλάνθρωπους και στον ιδιωτικό τομέα να βοηθήσουν οικονομικά στην «έναρξη μιας δίκαιης παγκόσμιας ανάκαμψης».

[embedded content]

ΠΗΓΗ