Οι crypto-miners στρέφουν την προσοχή τους στα RTX 30-based laptops! Ελλείψεις προ των πυλών;

cebfceb9 crypto miners cf83cf84cf81ceadcf86cebfcf85cebd cf84ceb7cebd cf80cf81cebfcf83cebfcf87ceae cf84cebfcf85cf82 cf83cf84ceb1 rtx 30 based lapto

Γνωρίζουμε ότι οι cryptominers είναι… αδίστακτοί, ενώ η προσπάθεια «εξόρυξης» ενός digital κρυπτό-νομίσματος, σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπεται σε μια διαρκή… κούρσα! Τα «άλογα» βέβαια σε αυτή τη κούρσα δεν είναι άλλα από τις GPUs, τις κάρτες γραφικών, τις οποίες χρησιμοποιούν συνήθως σε ειδικές συστοιχίες οι cryptominers για να εξορύσσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό crypto-νομισμάτων. Εάν λοιπόν επιθυμείτε διακαώς να αποκτήσετε τη νέα «αστραφτερή» και πανίσχυρη RTX 3080 της Nvidia και διαπιστώνετε ότι βρίσκεται διαρκώς σε έλλειψη, μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί οι crypto-miners συνηθίζουν να «ρημάζουν» τα αποθέματα των διαθέσιμων καρτών γραφικών.

GeForce 3000 2

Τώρα, με τις «δουλειές» να βρίσκονται στο peak (οι Κινέζοι cryptominers έχουν σηκώσει μανίκια για τα καλά) και με τις GPUs της Nvidia και της AMD να τελούν είδος προς εξαφάνιση, οι crypto-miners στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα νέα gaming laptops που «φοράνε» τις νέες κάρτες γραφικών! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αγοράζουν διαρκώς νέα laptops, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούν για να κάνουν mining σε Ethereum, ένα νέο κρυπτό-νόμισμα που κάνει θραύση. Με αυτή την τακτική αντιλαμβάνεστε πολύ απλά ότι θα δημιουργηθεί έλλειψη στην αγορά και οι τιμές μοιραία θα εκτοξευθούν. Έτσι όπως πάει η κατάσταση μας βλέπω να αποκτάμε μια πολυπόθητη 30xx γύρω στο… 2022!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *