Οι Green Day είναι έτοιμοι για «νέα μουσική και άγνωστες περιπέτειες»

cebfceb9 green day ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceadcf84cebfceb9cebccebfceb9 ceb3ceb9ceb1 cebdceadceb1 cebccebfcf85cf83ceb9cebaceae cebaceb1
Green Day Billie Joe Armstrong

Οι Green Day μιλούν για τα επόμενα σχέδια τους.

Οι Green Day ετοιμάζουν νέα μουσική καθώς βάζουν στην πυξίδα προορισμό το άγνωστο.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Mike Dirnt, μίλησε για όσα θα έρθουν από τους Green Day μετά την κυκλοφορία των singles «Here Comes The Shock» και «Pollyanna» νωρίτερα φέτος.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης των Green Day στο podcast «Morning Roast» της μάρκας καφέ «Oakland Coffee» που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, ο 49χρονος μουσικός ρωτήθηκε για τα σχέδια που καταστρώνει μαζί με τον frontman Billie Joe Armstrong και τον ντράμερ Tre Cool για να απαντήσει: «Νέα μουσική… και άγνωστες περιπέτειες».

Οι Green Day μίλησαν επίσης για τις πηγές από τις οποίες αντλούν έμπνευση.

«Από την ατομική έκφραση, οτιδήποτε από τη μουσική και την αρχιτεκτονική μέχρι το μαγειρική ή την κηπουρική. Εμπνέομαι από ανθρώπους με μια μοναδική αντίληψη για τη ζωή και τα πράγματα που κάνουν», περιέγραψε ο Mike Dirnt.

Ωστόσο ο Billie Joe Armstrong υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να εμπνευστεί από για να δημιουργήσει καλή μουσική.

«Θα μπορούσε να ακούσω ένα νέο τραγούδι, θα μπορούσα να κάνω σέρφινγκ, θα μπορούσα να κάνω παρέα με τα σκυλιά μου. Θα μπορούσα απλώς να κάνω παρέα με τους φίλους μου και να παίξω μουσική μαζί τους», είπε.

«Η έμπνευση είναι κατά κάποιον τρόπο υπερεκτιμημένη. Θα προτιμούσα να δουλεύω. Όταν εργάζεστε με μουσική και τέχνη, συνήθως κάνεις κάτι που αγαπάς. Και αυτό είναι που σε εμπνέει να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς», τόνισε ο κεντρικός τραγουδιστής των Green Day.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ