Οι Guns N’ Roses κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Hard Skool»

cebfceb9 guns n roses cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81cebfcf8dcebd cf84cebf cebdceadcebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9 hard skool
guns n roses shutterstock editorial 10436592ce

Το δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι που δίνουν στη δημοσιότητα οι Guns N’ Roses.

Οι Guns N’ Roses κυκλοφορούν επίσημα την ηχογραφημένη εκδοχή του τραγουδιού «Hard Skool».

Η ιστορία του τραγουδιού ξεκινά από τις ηχογραφήσεις για το άλμπουμ «Chinese Democracy» των Guns N’ Roses, που κυκλοφόρησε το 2008 μετά από πολυετή προετοιμασία. Το «Hard Skool» είχε τότε τον προσωρινό τίτλο «Jackie Chan».

Ένα απόσπασμα του τραγουδιού διέρρευσε το 2006, ενώ το 2019 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η πλήρης εκδοχή του.

Εκείνη η εκδοχή του τραγουδιού αποκαλύφθηκε από έναν θαυμαστή των Guns N’ Roses, τον Rick Dunsford, ο οποίος αγόρασε μια μονάδα αποθήκευσης γεμάτη με ακυκλοφόρητες ψηφιακές ηχογραφήσεις που ανήκαν στον πρώην δισκογραφικό στέλεχος Tom Zutaut, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που είχε προσφέρει τους Guns N’ Roses δισκογραφική συμβόλαιο στην Geffen Records, ανοίγοντας την πόρτα της επιτυχίας και της καταξίωσης.

Αν και το συγκρότημα αγόρασε γρήγορα τις ηχογραφήσεις από τον Dunsford, το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Τώρα, οι θαυμαστές μπορούν επιτέλους να ακούσουν την ηχογραφημένη εκδοχή του «Hard Skool» με τον τρόπο με τον οποίο ήθελαν οι Guns N’ Roses.

Κατά μήκος του τραγουδιού, ο Axl Rose υπενθυμίζει κάποια σκληρά μαθήματα που αφορούν τις σχέσεις, σημειώνοντας ότι το πείσμα και η αδιαλλαξία οδηγούν στο αναπόφευκτο τέλος.

Το «Hard Skool» είναι το δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι από την εποχή των ηχογραφήσεων του «Chinese Democracy» που δίνουν στη δημοσιότητα οι Guns N’ Roses. Προηγήθηκε στις αρχές Αυγούστου το «ABSUЯD», το οποίο αποτέλεσε την πρώτη κυκλοφορία του θρυλικού rock συγκροτήματος μετά από 13 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, οι Guns N’ Roses πλησιάζουν στην ολοκλήρωση της περιοδείας τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ξεκίνησε στα τέλη του Ιουλίου. Η περιοδεία, η οποία έχει αναβληθεί λόγω της πανδημίας, θα ρίξει αυλαία στις αρχές Οκτωβρίου με δύο συναυλίες στο «Hard Rock Live Arena» στο Hollywood της Φλόριντα.

[embedded content]

ΠΗΓΗ