Οι Little Mix έμαθαν για την αποχώρηση της Jesy Nelson από το Instagram

cebfceb9 little mix ceadcebcceb1ceb8ceb1cebd ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd ceb1cf80cebfcf87cf8ecf81ceb7cf83ceb7 cf84ceb7cf82 jesy nelson ceb1cf80

«Έφυγε από το συγκρότημα χωρίς να το πει απευθείας στα κορίτσια».

Η Jesy Nelson αποχώρησε από τις Little Mix τον Δεκέμβριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά, το θέμα εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Σε αντίθεση με ό,τι είχε ανακοινωθεί τότε, φαίνεται ότι η αποχώρηση δεν ήταν φιλική.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Perrie Edwards, η Leigh-Anne Pinnock και η Jade Thirlwall δεν γνώριζαν καθόλου για την αποχώρηση της Jesy Nelson από το συγκρότημα και την πληροφορήθηκαν για πρώτη φορά μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Επομένως, δεν είχαν μιλήσει προσωπικά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Jesy Nelson ήταν μέλος των Little Mix από τότε που δημιουργήθηκαν στο βρετανικό «The X Factor» το 2011, όμως αποφάσισε να γυρίσει στη σελίδα στη ζωή της για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία της και να ξεκινήσει σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας πρόσφατα το νέο single «Boyz» με τη συμμετοχή της Nicki Minaj.

Στο παρελθόν, η Jesy είχε αποκαλύψει ότι η Perrie, η Leigh-Anne και η Jade είχαν προσεγγίσει τη μητέρα της για να της εκφράσουν την ανησυχία τους για την ψυχική υγεία της, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το συγκρότημα.

Jesy Nelson ft. Nicki Minaj - Boyz (Official Music Video)

Η Jesy Nelson συμφώνησε και αποχώρησε από τις Little Mix, αλλά φέρεται να έκανε τη ανακοίνωση κατευθείαν στο Instagram, αιφνιδιάζοντας τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

«Η Jesy δημιούργησε αυτό το σενάριο. Έφυγε από το συγκρότημα χωρίς να το πει απευθείας στα κορίτσια ή στον μάνατζέρ της και το έμαθαν μέσω των δικηγόρων τους», δήλωσε μία πηγή στην «Daily Mail».

«Οι άνθρωποι που ήταν γύρω της την υποστήριζαν επί δέκα χρόνια και την προστάτευαν, είναι καταρρακωμένοι με όλα αυτά», πρόσθεσε.

Η Jesy Nelson ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τις Little Mix μετά από δέκα χρόνια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, επικαλούμενη τις επιπτώσεις που είχε στην ψυχική υγεία της η παρουσία της σε ένα γυναικείο συγκρότημα.

Λίγο αργότερα, οι Little Mix επισημοποίησαν  την αποχώρηση μέσω της δικής τους σελίδας, εκφράζοντας την αγάπη τους προς την 30χρονη τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ