Οι Måneskin στην κορυφή του κόσμου με το «Beggin’»

cebfceb9 maneskin cf83cf84ceb7cebd cebacebfcf81cf85cf86ceae cf84cebfcf85 cebacf8ccf83cebccebfcf85 cebcceb5 cf84cebf beggin
maneskin 16089833

Το «Beggin’» των Måneskin είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο τραγούδι στον κόσμο στο Spotify.

Οι Måneskin, οι Ιταλοί καλλιτέχνες με τις περισσότερα streams στο Spotify σε όλο τον κόσμο μόλις έσπασαν ένα άλλο πρωτοφανές ρεκόρ, ανεβαίνοντας στο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης της πλατφόρμας με το «Beggin’».

Παράλληλα κατακτούν τα παγκόσμια charts με άλλα δύο τραγούδια, το «I Wanna Be Your Slave» το οποίο είναι στο No. 8 του Spotify και έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα και το «Zitti e buoni», το οποίο είναι στο No. 37 και διαθέτει πάνω από 170 εκατομμύρια streams.

Τα τραγούδια «Zitti e buoni» και «I Wanna Be Your Slave» αποτελούν μέρος του νέου άλμπουμ «Teatro d’Ira – Vol. I» της μπάντας που κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου και έχει γίνει χρυσό στην Ιταλία, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια streams.

[embedded content]

Μετά την επική τους νίκη στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, οι Måneskin εμφανίστηκαν σε υψηλές θέσεις στα charts παγκοσμίως, επιτυγχάνοντας άνευ προηγουμένου αποτελέσματα για Ιταλούς καλλιτέχνες.

Είναι το πρώτο ιταλικό συγκρότημα στην ιστορία που έχει ταυτόχρονα δύο singles στο Top 10 του Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου και κάθε εβδομάδα οι επιτυχίες τους γίνονται είτε χρυσές είτε πλατινένιες, όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

[embedded content]

Το «I Wanna Be Your Slave» έχει γίνει πλατινένιο σε Ιταλία, Φινλανδία και Πολωνία, έξι φορές πλατινένιο στη Ρωσία και χρυσό σε Αυστρία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Τουρκία.

Το «Zitti e buoni» έχει γίνει τρεις φορές πλατινένιο στην Ιταλία, χρυσό σε Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία και έχει γίνει πλατινένιο σε Φινλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πολωνία και πέντε φορές πλατινένιο στη Ρωσία.

Το «Beggin’» έχει γίνει χρυσό σε Φινλανδία, Μαλαισία, Πολωνία, επτά φορές πλατινένιο στη Ρωσία και ανεβαίνει στο Top 50 του Spotify στην Αυστραλία (στο #3), ενώ το «I Wanna Be Your Slave» έχει αποκτήσει μία θέση στα charts του Spotify σε Αυστραλία (#10) , Βραζιλία (#17) και Περού (#9), όπου εκεί έφτασε στο #1 στο Viral 50 Chart, μαζί με άλλα επτά τραγούδια των Måneskin.

[embedded content]

Ένας αξιοθαύμαστος θρίαμβος που θα μετατραπεί σε μια καταπληκτική περιοδεία, όπου το συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης το καλοκαίρι του 2021 και του 2022, μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Οι Måneskin θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, σε σημαντικούς αθλητικούς χώρους στην Ιταλία ως μέρος της περιοδείας τους σε ολόκληρη τη χώρα, η οποία θα αποτελείται από 13 συναυλίες και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 100.000 εισιτήρια, ενώ έξι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το χειμώνα και την επόμενη άνοιξη είναι ήδη sold out.

Με 23 πλατινένια και 5 χρυσά singles στην Ιταλία, οι Måneskin κάνουν το μεγάλο βήμα στη διεθνή καριέρα τους, κατακτώντας τα πάντα με το πέρασμά τους και τη μουσική τους.

[embedded content]

ΠΗΓΗ