Οι Metallica τραγουδούν το «Enter Sandman» στην αποθήκη τους

cebfceb9 metallica cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4cebfcf8dcebd cf84cebf enter sandman cf83cf84ceb7cebd ceb1cf80cebfceb8ceaecebaceb7 cf84
metallica 113247

Μια δυναμική εκτέλεση από τους Metallica.

Οι Metallica πήραν ξανά το μικρόφωνο και τα όργανά τους για να ερμηνεύσουν την κλασική επιτυχία τους «Enter Sandman» από το 1991 για ένα ειδικό επεισόδιο της εκπομπής «The Late Show» του Stephen Colbert που ήταν αφιερωμένο στο Super Bowl, τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Τα γυρίσματα έγιναν στην αποθήκη του συγκροτήματος και στο βίντεο παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας μηχανήματα μουσικής που χρησιμοποίησαν τα μέλη της μπάντας σε όλη την καριέρα τους.

Παρά το πλήγμα που κατάφερε η πανδημία, οι Metallica ήταν υπερδραστήριοι το 2020.

Στα τέλη του περασμένου χρόνου έκαναν livestream για τους καλούς σκοπούς του Helping Hands Concert & Auction και παρουσίασαν ακουστικές ερμηνείες των τραγουδιών «Blackened» και «Now That We’re Dead». Επίσης ερμήνευσαν τα «Nothing Else Matters», «The Unforgiven» και «All Within My Hands».

Ο Lars Ulrich υποστηρίζει το νέο άλμπουμ των Μetallica θα είναι «το καλύτερό τους»

Επιπλέον οι Metallica έπαιξαν τον Εθνικό Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών σε αγώνα των San Francisco Giants τον περασμένο Σεπτέμβριο, μαγνητοσκόπησαν μια συναυλία που προβλήθηκε σε drive και παρουσίασαν το άλμπουμ «S&M2» μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο.

Προς το παρόν οι Metallica ετοιμάζουν το άλμπουμ που θα ακολουθήσει το δίσκο «Hardwired… To Self-Destruct» του 2016 και αδημονούν να ανεβούν και πάλι σε πραγματική σκηνή.

«Είμαστε, 38 – 39 χρόνια σε αυτή τη διαδρομή και δεν έχουμε δώσει ένα live show εδώ και 16 μήνες;», είπε ο Lars Ulrich, μιλώντας στο Rolling Stone στα τέλη του 2020. «Αυτό στα σίγουρα είναι το πιο μεγάλο κενό και δεν κρατιέμαι να βγω εκεί έξω και να παίξω και να ιδρώσω…», συμπλήρωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ