Οι Migos βρίσκονται ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του «Culture III»

cebfceb9 migos ceb2cf81ceafcf83cebacebfcebdcf84ceb1ceb9 ceadcebdceb1 ceb2ceaecebcceb1 cf80cf81ceb9cebd cf84ceb7cebd cebacf85cebacebbcebf
migos 1751542

Οι Migos ανεβάζουν στροφές για την κυκλοφορία του «Culture III».

Ο Quavo ενημερώνει το κοινό ότι το νέο άλμπουμ των Migos βρίσκεται σε διαδικασία μίξεων.

Το «Culture III» θα διαδεχθεί τον τελευταίο δίσκο του τριμελούς συγκροτήματος της hip – hop, το «Culture II» το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.

Ο Quavo ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter την Κυριακή 18 Απριλίου ότι το νέο άλμπουμ των Migos «πηγαίνει στη μίξη» για να κάνει ένα από τα τελευταία βήματα στο μακρύ δρόμο προς την κυκλοφορία του.

Τον Φεβρουάριο ο Quavo είχε πει στο κοινό ότι το «Culture III» θα κυκλοφορούσε «σε λιγότερο από ενάμιση μήνα».

Στην πραγματικότητα δεν  δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα άλλο που μέχρι σήμερα. Ένα μήνα αργότερα οι Migos μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, δίνοντας και πάλι την υπόσχεση ότι το «Culture III» θα έρθει σύντομα.

Ο παραγωγός Murda Beatz, ο οποίος συμμετείχε στην παραγωγή του τραγουδιού «MotorSport» από το άλμπουμ «Culture II», επιβεβαίωσε επίσης τον περασμένο μήνα ότι δούλευε μαζί με τον Migos στο στούντιο πάνω στο «Culture III».

Στις αρχές της χρονιάς οι Migos προϊδέασαν τους θαυμαστές τους για το «Culture III» με ένα νέο trailer όπου ο Quavo δήλωσε ότι κατανοεί τη σημασία της κυκλοφορίας του τρίτου άλμπουμ σε μία τριλογία, ενώ ο Takeoff είπε ότι τα μέλη του συγκροτήματος έχουν περάσει πολλές νύχτες χωρίς ύπνο δουλεύοντας στο στούντιο.

«Είμαστε κλεισμένοι μέσα, έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να γράψουμε», ανέφερε ο Takeoff και πρόσθεσε: «Όμως δεν είμαστε εκεί έξω να κινούμαστε, να κάνουμε ταξίδια, να πηγαίνουμε από πολιτεία σε πολιτεία. Παίρνεις ενέργεια από όλα αυτά τα μέρη. Σου δίνει περισσότερα πράγματα να για να ραπάρεις».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ