Οι Migos δίνουν ζωή στο «Culture III» με ένα «Tiny Desk Concert»

cebfceb9 migos ceb4ceafcebdcebfcf85cebd ceb6cf89ceae cf83cf84cebf culture iii cebcceb5 ceadcebdceb1 tiny desk concert

Οι Migos απέδειξαν με την εμφάνισή τους γιατί θεωρούνται το καλύτερο συγκρότημα στο είδος τους.

Οι Migos παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα για τη σειρά live εμφανίσεων «Tiny Desk (Home) Concert» του αμερικανικού δημόσιου ραδιοφωνικού φορέα NPR.

Προερχόμενοι από την επιτυχία του άλμπουμ τους «Culture III», ο οι Migos παρουσίασαν μια σειρά από τα νεότερα τραγούδια τους σε ένα πολύχρωμο και καλειδοσκοπικό σκηνικό που είχε στηθεί σε ένα σαλόνι.

Έχοντας την υποστήριξη μιας ολοκληρωμένης μπάντας με μουσικούς, ο Quavo, ο Offset και ο Takeoff ανταλλάσσουν στίχους καθώς χαλαρώνουν στον καναπέ, δίπλα σε μια κούκλα ντυμένη με μια στολή αστροναύτη.

Οι Migos ξεκίνησαν την εμφάνισή τους με το jazz τραγούδι «Avalanche», με το οποίο ξεκινά το άλμπουμ «Culture III», πριν βουτήξουν κατευθείαν στο «Straightenin».

Το «Straightenin», ειδικότερα, αναδείχθηκε σε κορυφαίο σημείο, προσδίδοντας στο σετ μία έκρηξη ενέργειας, με την μπάντα που συνόδευσε τους Migos να φέρνει στο τραγούδι ένα νέο στοιχείο.

Migos - Culture III

Προς το τέλος του «Straightenin», ο Quavo πρόσθεσε τους δικούς του στίχους, στους οποίους ανέφερε ότι ψάχνει τον αναπτήρα του («Δεν ξέρω πού είναι ο αναπτήρας μου»), με τον Takeoff να του δίνει το δικό του αναπτήρα για να τον χρησιμοποιήσει στη συνέχεια προκειμένου να ανάψει τα κεριά σε μια χρυσή τούρτα γενεθλίων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτέλεσε την τέλεια μετάβαση στο τελευταίο τραγούδι του προγράμματός του, το «Birthday».

«Tiny Desk, ροκάρεις με το μεγαλύτερο γκρουπ όλων των εποχών», είπε ο Quavo καθώς οι Migos έκλειναν την εμφάνισή τους.

Ενώ η διάρκεια του «Culture III», εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προτιμήσεις του κοινού, το συγκρότημα επέλεξε να δώσει λίγη ζωή στο άλμπουμ με μία απολαυστική εμπειρία.

Αν και είναι απίθανο οι Migos να προσθέτουν μία μπάντα με μουσικούς στην επόμενη περιοδεία τους, αυτή η υβριδική σύνθεση με DJs και ζωντανούς μουσικούς είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την τόνωση την ενέργειας ενός σετ.

Ενώ η σκηνοθεσία και ο σχεδιασμός των σκηνικών ήταν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, το «Tiny Desk (Home) Concert» των Migos αποδεικνύει γιατί οι θαυμαστές αγάπησαν από την αρχή το τρίο από την Ατλάντα: Χαρισματικοί συγχρονισμένοι, παιχνιδιάρικοι και κομπορρήμονες.

[embedded content]

ΠΗΓΗ