Οι Migos παρουσιάζουν την deluxe έκδοση του «Culture III»

cebfceb9 migos cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6cebfcf85cebd cf84ceb7cebd deluxe ceadcebaceb4cebfcf83ceb7 cf84cebfcf85 culture iii
migos 16494736

Με πέντε τραγούδια εμπλουτίζεται το νέο άλμπουμ των Migos.

Την προηγούμενη Παρασκευή, 11 Ιουνίου, οι Migos ολοκλήρωσαν την επική τριλογία του «Culture» με την κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου άλμπουμ της σειράς.

Οι Migos κλείνουν το κεφάλαιο μιας θριαμβευτικής πενταετούς περιόδου σε συνεργασία με πληθώρα αστέρων της μουσικής, όπως οι Drake, Cardi B, Justin Bieber, Future, Juice WRLD και Pop Smoke, οι οποίοι συμμετέχουν στο «Culture III».

Μία εβδομάδα μετά τα αποκαλυπτήρια του «Culture III», οι Migos εμπλουτίζουν το νέο άλμπουμ τους και παρουσιάζουν μία deluxe έκδοση με εμπλουτισμένο υλικό.

Στην deluxe έκδοση του «Culture III» περιλαμβάνονται πέντε καινούργια τραγούδια στα οποία οι Migos παίζουν αποκλειστικά μόνοι τους, υπενθυμίζοντας για ακόμα μια φορά τη θέση τους στο χώρο της hip-hop μουσικής σκηνής.

Οι δυναμικές συνεργασίες απειλούν να κλέψουν την παράσταση στο «Culture III», όμως οι Migos επιφέρουν την ισορροπία με την deluxe έκδοση.

Το «Culture III» είναι το ηχητικό ισοδύναμο τριών ατόμων που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και μιλούν αρμονικά την ίδια γλώσσα. Είναι ένα άλμπουμ που εστιάζει στην ακρίβεια και στη λεπτομέρεια όπου ο Quavo, ο Offset και ο Takeoff έχουν τον πλήρη έλεγχο του αποτελέσματος.

Αυτή η συνδυασμένη δράση απουσίαζε από τα μουσικά δρώμενα τα τρία τελευταία χρόνια όπου τα μέλη των Migos επικεντρώθηκαν στις ατομικές καριέρες τους.

Το «Culture III» κυκλοφορεί από τις Quality Control / Motown Records / Universal Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ