Οι Nothing But Thieves μοιράζονται το νέο EP «Moral Panic II»

cebfceb9 nothing but thieves cebccebfceb9cf81ceacceb6cebfcebdcf84ceb1ceb9 cf84cebf cebdceadcebf ep moral panic ii
Nothing But Thieves credit Frank Fieber 1627044970752

Το EP είναι ένα αποτέλεσμα πολλής δουλειάς από τους Nothing But Thieves.

Οι Nothing But Thieves κυκλοφορούν το νέο EP «Moral Panic II».

Το «Moral Panic II» αποτελεί συνέχεια του φημισμένου τρίτου άλμπουμ του πενταμελούς συγκροτήματος από τη Νότια Αγγλία, του «Moral Panic» που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Οι Nothing But Thieves έχουν επίσης ανακοινώσει ότι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το EP «Moral Panic II» και το άλμπουμ «Moral Panic» στα τρία live shows που θα δώσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα.

Το «Moral Panic II» γράφτηκε μετά την ολοκλήρωση του άλμπουμ «Moral Panic».

Το EP κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music και διαθέτει 5 ολοκαίνουργια τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων singles «Miracle, Βaby» και «Futureproof» και είναι ένα αποτέλεσμα πολλής δουλειάς με συναίσθημα, θυμό και ελπίδα, ένα EP το οποίο συζητά ανοιχτά και με πάθος πολλά θέματα που αντιμετωπίζουμε στη σύγχρονη κοινωνία σήμερα.

Οι Nothing But Thieves δήλωσαν: «Το “Moral Panic II” ήταν κάτι που αποφασίσαμε να κάνουμε αφού ολοκληρώθηκε το Part I. Δεν νιώθαμε ότι τελειώσαμε με το θέμα του “Moral Panic”, νομίζω ότι εν μέρει επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε περιοδείες με το “Moral Panic”, δεν ένιωθα το να είναι σωστό να προχωρήσουμε. Αλλά είχαμε επίσης την πολυτέλεια του χρόνου να αξιολογήσουμε το άλμπουμ και να εξερευνήσουμε κάποιους δρόμους που πιστεύαμε ότι το άλμπουμ μπορεί να έχει χάσει».

«Με αυτόν τον τρόπο, ήταν σημαντικό το “Moral Panic II” να αποτελείται από εντελώς φρέσκα, πρόσφατα γραμμένα τραγούδια και όχι τραγούδια που απλά δεν ταίριαξαν στην παραγωγή του άλμπουμ, όπως θα συνέβαινε σε μια deluxe έκδοση. Υπάρχει μια οικειότητα, αλλά επίσης πραγματικά ενισχύσαμε τη νέα πλευρά του συγκροτήματος. Το Part II πραγματικά ολοκληρώνει το Part Ι – τα δύο μέρη πρέπει να συντελούν ένα έργο», πρόσθεσαν.

Τα τελευταία χρόνια είναι μόνο ανοδικά για τους Nothing But Thieves.

Έχουν πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο δίσκους και έχουν ξεπεράσει τα 907 εκατομμύρια streams και έχουν αποκτήσει ένα πιστό κοινό για τον alternative rock ήχο τους, ένα κοινό που τους κάνει ένα από τα καλύτερα σημερινά rock συγκροτήματα στον κόσμο.

Με πάνω από 150.000 εισιτήρια σε πωλήσεις στην τελευταία περιοδεία τους και sold out shows στο «Alexandra Palace» του Λονδίνου, η επιτυχία τους είναι παγκόσμια.

Οι Nothing But Thieves είναι οι Conor Mason (φωνητικά, κιθάρα), Joe Langridge-Brown (κιθάρα), Dominic Craik (κιθάρα, πλήκτρα), Philip Blake (μπάσο) και James Price (ντραμς).

Βρείτε επίσης το EP στο Spotify:

ΠΗΓΗ