Οι Offspring εξηγούν γιατί το νέο άλμπουμ τους έπρεπε να κυκλοφορήσει φέτος

cebfceb9 offspring ceb5cebeceb7ceb3cebfcf8dcebd ceb3ceb9ceb1cf84ceaf cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84cebfcf85cf82

«Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε στον κόσμο είναι μια επέλαση κακών ειδήσεων», εξηγούν οι Offspring.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής και σχεδόν δύο έτη όπου προετοίμαζαν το έδαφος, οι Offspring κυκλοφόρησαν στις 16 Απριλίου το νέο άλμπουμ τους «Let The Bad Times Roll».

Ο frontman Dexter Holland και ο κιθαρίστας Kevin «Noodles» Wasserman των Offspring μίλησαν στο «Spin» και εξήγησαν γιατί θεώρησαν ότι έπρεπε να περιμένουν το 2021 για να κυκλοφορήσουν το «Let The Bad Times Roll», παρότι ολοκλήρωσαν τη δημιουργία του την προηγούμενη χρονιά.

«Είναι σχεδόν σαν να έπρεπε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για αυτόν τον δίσκο και δεν είχε έρθει η στιγμή μέχρι τώρα», παραδέχτηκε ο Dexter Holland.

«Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε στον κόσμο είναι μια επέλαση κακών ειδήσεων και κακών πραγμάτων. Το “Let The Bad Times Roll” ακούγεται σαν μια νοοτροπία μεταξύ των ανθρώπων που λένε: “Φέρ’ το! Τι άλλο έχεις;”», πρόσθεσε.

Ο Kevin Wasserman είπε ότι το νέο άλμπουμ των Offspring «απαντά στην ερώτηση πού βρίσκεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή».

«Σε ένα ή δύο χρόνια, τα τραγούδια μπορεί να μην έχουν τόση σημασία, αν και νομίζω ότι θα έχουν… Νομίζω ότι όλα αυτά τα τραγούδια έχουν μια παγκόσμια απήχηση», συνέχισε.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, οι punk rocker της Νότιας Καλιφόρνιας δημιούργησαν ένα βιντεοπαιχνίδι τριών επιπέδων με την ονομασία «The Offspring Arcade».

Κάθε επίπεδο βασίζεται σε ένα τραγούδι από το «Let The Bad Times Roll» και οι χρήστες που συγκέντρωσαν το υψηλότερο σκορ μέχρι τις 23 Απριλίου θα κερδίσουν «μεγάλα βραβεία».

The Offspring

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ