Οι Offspring παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ «Let The Bad Times Roll»

cebfceb9 offspring cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6cebfcf85cebd cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc let the bad times roll
The Offspring Promo Shot 3 Credit Daveed Benito

Το punk rock συγκρότημα επιστρέφει δυναμικά.

Οι Offspring αποκαλύπτουν το «Let The Bad Times Roll», το δέκατο άλμπουμ της πορείας τους και το πρώτο άλμπουμ τους μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Από τότε που εμφανίστηκαν στη hardcore σκηνή της Νότιας Καλιφόρνιας τη δεκαετία του 1980, ο μελωδικός punk ήχος των Offspring ξεχώριζε από τα υπόλοιπα συγκροτήματα της εποχής, κυρίως χάρη στον frontman Dexter Holland.

Το άλμπουμ «Let The Bad Times Roll» γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά μήκος των τελευταίων ετών σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το στούντιο του συγκροτήματος στο Huntington Beach της Καλιφόρνιας, ενώ αποτελεί την τρίτη συνεργασία των Offspring με τον θρυλικό ροκ παραγωγό Bob Rock.

Το συγκρότημα και ο Dexter Holland εξέτασαν τις πολιτιστικές στιγμές του σήμερα και δεν δίστασαν να δημιουργήσουν υλικό που ασχολείται με τα γεγονότα της επικαιρότητας.

«Σίγουρα δεν μας θεωρείτε πολιτικοποιημένο συγκρότημα, αλλά πώς θα μπορούσες να γράψεις ένα άλμπουμ και να μην μιλήσεις για το τι συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια;. Έχουμε ηγέτες που δεν φαίνεται να θέλουν να λύσουν τα προβλήματα του κόσμου, θέλουν να τα προκαλέσουν», λέει ο Dexter Holland στο Apple Music.

Ωστόσο η σατιρική χροιά πολλών τραγουδιών του άλμπουμ αποτρέπει τους Offspring από το να προχωρήσουν σε υπερβολικές ηθικολογίες.

«Όλα τα τραγούδια ασχολούνται με διαφορετικά κοινωνικά ζητήματα, τις ψυχικές ασθένειες, τον εθισμό, την κατάσταση του κόσμου. Όμως δεν είναι αρκετά για να παραπονεθείς. Το μήνυμα του άλμπουμ είναι η ελπίδα», εξηγεί ο Holland.

Το άλμπουμ «Let The Bad Times Roll» μεταξύ των οποίων μια διασκευή μπαλάντα για πιάνο του κλασικού τραγουδιού «Gone Away» (1997) των Offspring αλλά και μια punk διασκευή ενός ορχηστρικού μουσικού κομματιού του Edvard Grieg από το 1875.

Οι Offspring ρίχνουν την αυλαία του «Let The Bad Times Roll» με ένα «νανούρισμα», υπενθυμίζοντας ότι όλα τα θέματα που πραγματεύεται το άλμπουμ είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στο κεντρικό μήνυμα, το οποίο αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στον τίτλο: «Αφήστε τις κακές στιγμές να κυλήσουν»…

[embedded content]

ΠΗΓΗ