Οι Radiohead κυκλοφορούν το «Very 2021» remix του «Creep»

cebfceb9 radiohead cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81cebfcf8dcebd cf84cebf very 2021 remix cf84cebfcf85 creep

Το «Creep» των Radiohead σε ένα επιβλητικό remix προσαρμοσμένο στο σκοτάδι του σήμερα.

Η διαχρονική επιτυχία «Creep» των Radiohead απέκτησε ένα νέο remix με την υπογραφή του ίδιου του Thom Yorke.

Ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος δημιούργησε το «Very 2021 Rmx» του «Creep» για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας «UNDERCOVER Fall 2021» του Ιάπωνα σχεδιαστή Jun Takahashi.

Το «Creep (Very 2021 Rmx)» έχει διάρκεια εννέα λεπτά και συνοδεύεται από μία σειρά από εικαστικά που σχεδίασε ο Jun Takahashi.

Αυτή η εκδοχή του «Creep» είναι πιο αργή και πιο σκοτεινή σε σύγκριση με το πρωτότυπο τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1992, προσαρμοσμένη στις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνει ο κόσμος μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Thom Yorke, Jonny Greenwood, Tom Skinner - The Smile

Το «Creep» ήταν το τραγούδι με το οποίο οι Radiohead έκαναν το ντεμπούτο τους και συστήθηκαν στο κοινό το 1992, μία εποχή που μοιάζει πλέον μακρινή.

Οι Radiohead κατάφεραν να προσελκύσουν τόσο το κοινό της post-grunge όσο και της britpop μουσικής, αν και το «Creep» διαφέρει σήμερα από το ύφος των τραγουδιών που κυκλοφόρησε στη συνέχεια το συγκρότημα.

Οι στίχοι του Thom Yorke εκφράζουν μια εμμονική και αυτοκαταστροφική σεξουαλική έλξη. Ο frontman της μπάντας είχε γράψει το «Creep» το 1987 όταν ήταν ακόμη φοιτητής.

Το «Creep» συμπεριλήφθηκε στο πρώτο άλμπουμ των Radiohead, το «Pablo Honey» που κυκλοφόρησε το 1993.

Παρότι οι Radiohead τα χρόνια που ακολούθησαν γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία και έλαβαν σημαντική αναγνώριση, το «Creep» παραμένει μέχρι σήμερα το πιο επιτυχημένο τραγούδι τους και ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματά τους.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ