Οι Rolling Stones δεν μπόρεσαν να δουν τον Charlie Watts πριν τον θάνατό του

cebfceb9 rolling stones ceb4ceb5cebd cebccf80cf8ccf81ceb5cf83ceb1cebd cebdceb1 ceb4cebfcf85cebd cf84cebfcebd charlie watts cf80cf81ceb9cebd cf84

«Σε κανέναν δεν επετράπη να δει τον Charlie».

Στους Rolling Stones «δεν επιτράπηκε» να δουν τον Charlie Watts πριν πεθάνει.

Ο ντράμερ του συγκροτήματος απεβίωσε τον Αύγουστο σε ηλικία 80 ετών και τα μέλη των Rolling Stones παραδέχτηκαν ότι ο θάνατός τους προκάλεσε σοκ, επειδή πίστευαν ότι είχε αναρρώσει μετά από μία χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει στη συνέχεια «μία ή δύο «επιπλοκές».

Ο κιθαρίστας Ronnie Wood ήταν το τελευταίο μέλος του συγκροτήματος που είδε τον Charlie ζωντανό όταν τον επισκέφθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει. Και κατά σύμπτωση, ο Charlie βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο που είχε μείνει ο Ronnie όταν υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο το 2020.

«Το αποκαλούμε σουίτα των Rolling Stones», αστειεύτηκε ο Ronnie Wood, μιλώντας στην εφημερίδα «Los Angeles Times».

«Παρακολουθούσαμε ιπποδρομίες στην τηλεόραση και απλά κάναμε πλάκα. Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν αρκετά κουρασμένος και βαριεστημένος με την όλη υπόθεση. Έλεγε: “Πραγματικά ήλπιζα να είχα φύγει από εδώ μέχρι τώρα” και μετά από αυτό είχε μια ή δύο επιπλοκές και δεν μου επιτράπηκε να τον επισκεφθώ ξανά. Σε κανέναν δεν επετράπη», περιέγραψε.

Ο Keith Richards παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει επεξεργαστεί την απώλεια του φίλου του: «Ακόμα προσπαθώ να το βάλω σε μια σειρά στο μυαλό μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω πολλά για τον Charlie αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

The Rolling Stones

Ωστόσο, ο 77χρονος κιθαρίστας εξήρε την αίσθηση του χιούμορ του εκλιπόντος Charlie Watts.

«Ο Charlie ήταν ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ και ο πιο απίθανος άνθρωπος για να γίνει διάσημος. Μισούσε αυτή την πλευρά της δουλειάς και συνήθιζε να την κοροϊδεύει άγρια», αποκάλυψε.

Ο Mick Jagger θυμήθηκε επίσης ότι χρησιμοποιούσαν με τον Charlie Watts παραδοσιακές μεθόδους για να μένουν σε επαφή όταν το συγκρότημα δεν δούλευε: «Δεν χρησιμοποιούσε email, μηνύματα ή FaceTime, οπότε του τηλεφωνούσα και μιλούσαμε για ποδόσφαιρο», εξήγησε.

Οι Rolling Stones, οι οποίοι ετοιμάζουν ένα νέο άλμπουμ, επιβεβαίωσαν ότι ο Charlie Watts θα συμμετέχει σε μερικά από τα τραγούδια.

Ο Keith Richards σημείωσε: «Επιτρέψτε μου να το θέσω ως εξής: Δεν έχετε ακούσει τον Charlie Watts για τελευταία φορά».

ΠΗΓΗ