Οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν τις δικές τους σοκολάτες

cebfceb9 rolling stones ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83cebfcf85cebd cf84ceb9cf82 ceb4ceb9cebaceadcf82 cf84cebfcf85cf82
The Rolling Stones

Μια γλυκιά έκπληξη ετοιμάζουν οι Rolling Stones.

Οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα τις δικές τους σοκολάτες, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Η είσοδος στα προϊόντα ζαχαροπλαστικής φαίνεται να αποτελεί τη νεότερη κίνηση στη συνολική στρατηγική προώθησης προϊόντων, των Rolling Stones, οι οποίοι άνοιξαν το πρώτο τους εμπορικό κατάστημα στο κεντρικό Λονδίνο πέρυσι.

Σύμφωνα με τη στήλη «Wired» της εφημερίδας Daily Star, από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμες προς αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του συγκροτήματος δύο διαφορετικές σοκολάτες.

Οι θαυμαστές της μπάντας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μια σοκολάτα γάλακτος με την ονομασία «Brown Sugar» και μια μαύρη σοκολάτα με την επωνυμία «Cherry Red», εμπνευσμένη από τον στίχο «η αγαπημένη μου γεύση, το κόκκινο κεράσι» από το τραγούδι «You Can’t Always Get What You Want» (1969) των Stones.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται επίσης ότι κάθε σοκολάτα θα κοστίζει 5,95 αγγλικές λίρες, συν τα έξοδα μεταφοράς.

Τον Νοέμβριο, οι Rolling Stones ξεκίνησαν τη λειτουργία ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος που συνδέθηκε με το φυσικό κατάστημά τους στο Λονδίνο.

Ο John Habbouch, γενικός και οικονομικός διευθυντής της Bravado, μίλησε για την «εικονική εμπειρία αγορών» 360 μοιρών που έχουν σχεδιάσει οι Rolling Stones.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μεταφέρουμε το ολοκαίνουργιο κατάστημα “RS No.9 Carnaby” στον κόσμο και να επιτρέψουμε στους πελάτες και τους θαυμαστές να αγοράσουν τη συλλογή από την άνεση των σπιτιών τους μέσω μιας μοναδικής διαδικτυακής εμπειρίας αυτού του συναρπαστικού καταστήματος λιανικής», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ