Οι Slipknot στην Αθήνα για το «Release Athens 2022»

cebfceb9 slipknot cf83cf84ceb7cebd ceb1ceb8ceaecebdceb1 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf release athens 2022
Slipknot 1596743

Οι Slipknot επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια.

Το «Release Athens 2022» υποδέχεται τους τεράστιους Slipknot, μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου τα τελευταία 25 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού σε ένα μοναδικό, ισοπεδωτικό show.

Από την πρώτη στιγμή που οι Slipknot συστήθηκαν στο κοινό, ήταν ολοφάνερο πως ο πλανήτης δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Η προκλητική εννεαμελής «συμμορία» από την Αϊόβα των ΗΠΑ, κατέκτησε τα πάντα με κλασικούς δίσκους και, κυρίως, με τα όσα κάνει πάνω στη σκηνή. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

Ταυτόχρονα, οι Slipknot άλλαξαν για πάντα το χάρτη του σκληρού ήχου και απέκτησαν εκατομμύρια πιστούς οπαδούς, απλώνοντας το σκοτάδι και την οργή με κλασικούς δίσκους όπως οι «Ιowa», «Vol.3: (The Subliminal Verses)» και το καταπληκτικό «We Are Not Your Kind» που φιγουράρει σε κάθε λίστα με τους κορυφαίους δίσκους του 2019.

Οι Slipknot επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια, φέρνοντας στο «Release Athens» το εκπληκτικό show τους, σε μία φεστιβαλική εμπειρία επικών διαστάσεων που όμοιά της δεν έχουν ξαναδεί οι πιστοί Maggots.

Άλλωστε, τα λόγια του Corey Taylor είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση: «Δεν δίνουμε συναυλίες. Ξεκινάμε πολέμους».

Στις 23 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού θα υποστούμε μια ηχητική επίθεση σε κάθε μας αίσθηση. Τραγούδια όπως τα «People = Shit», «Surfacing», «Duality», «Wait and Bleed», «Unsainted», «Disasterpiece», «Before I Forget», «Psychosocial» απλά σου υπενθυμίζουν το λόγο που είναι αδύνατον να χάσεις αυτή τη βραδιά.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

[embedded content]

Προπώληση εισιτηρίων

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του voucher και τις επιλογές που θα έχετε.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 125 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 11876
• Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

«Release The Earth From Plastic»

Το 2022 το «Release Athens» στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα «Release The Earth From Plastic».

Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

ΠΗΓΗ