Οι Spice Girls γιορτάζουν τα 25 χρόνια του «Wannabe» με ένα συλλεκτικό EP και μία νέα καμπάνια

cebfceb9 spice girls ceb3ceb9cebfcf81cf84ceacceb6cebfcf85cebd cf84ceb1 25 cf87cf81cf8ccebdceb9ceb1 cf84cebfcf85 wannabe cebcceb5 cead
Spice Girls GettyImages 103452136

«Θέλουμε να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια του “Wannabe” τιμώντας τους απίστευτους θαυμαστές μας», τονίζουν οι Spice Girls.

Οι Spice Girls ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 25 ετών από το πρώτο τους single, «Wannabe», με την κυκλοφορία ενός νέου EP περιορισμένης έκδοσης, προσκαλώντας τους θαυμαστές να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους για το συγκρότημα.

Το EP «Wannabe25» θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου και θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του single του 1996, μεταξύ των οποίων ένα αδημοσίευτο demo του κομματιού και ένα remix του Junior Vasquez.

Οι θαυμαστές θα μπορέσουν επίσης να ακούσουν ολόκληρο για πρώτη φορά το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Feed Your Love», περίπου πέντε χρόνια μετά τη διαρροή ενός σύντομου αποσπάσματος στο διαδίκτυο.

Το EP είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία εδώ.

Η καμπάνια #IAMASPICEGIRL ενθαρρύνει τους θαυμαστές των Spice Girls να μοιραστούν φωτογραφίες και βίντεο σχετικά την επιρροή που τους έχει ασκήσει το γυναικείο συγκρότημα.

Το κοινό μπορεί να δημοσιεύει το υλικό του στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #IAMASPICEGIRL, ενώ όλα τα βίντεο και τα μηνύματα μπορούν να σταλούν και μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected]

«Οι Spice Girls ανήκουν σε όλους και γι’ αυτό θέλουμε να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια του “Wannabe” τιμώντας τους απίστευτους θαυμαστές μας», δήλωσε το γκρουπ για την καμπάνια.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα Spice Girl μέσα σε όλους μας και θέλουμε να έρθετε μαζί μας σε ένα ταξίδι στις αναμνήσεις! Θέλουμε να σας δούμε να τραγουδάτε με την καρδιά σας, να δείχνετε τις καλύτερες χορευτικές κινήσεις σας και να ακούσουμε πώς εμπνευστήκαμε, επηρεαστήκατε και ενθουσιαστήκατε», εξηγούν οι Spice Girls.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Emma Bunton αποκάλυψε τα σχέδια του συγκροτήματος να πραγματοποιήσει μίας σειρά από νέες συναυλίες μόλις υποχωρήσει η πανδημία του κορονοϊού.

«Αρχίσαμε να συζητάμε να κάνουμε κάτι περισσότερο και στη συνέχεια ήρθε το lockdown, κάτι που είναι κρίμα. Πεθαίνω να το κάνω ξανά. Περιμένω να δω τι θα συμβεί στον κόσμο. Δεν μπορείς να οργανώσεις τίποτα ακόμα, οπότε περιμένουμε αυτήν τη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί όταν θα μπορέσουμε!», είπε στον Chris Moyles στο «Radio X».

Οι Spice Girls είχαν επανασυνδεθεί ξανά, χωρίς τη Victoria Beckham, το 2019 για μία σειρά συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία.

ΠΗΓΗ