Οι The Killers θα κυκλοφορήσουν ένα «πολύ διαφορετικό» άλμπουμ τον Αύγουστο

cebfceb9 the killers ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83cebfcf85cebd ceadcebdceb1 cf80cebfcebbcf8d ceb4ceb9ceb1cf86cebf
the killers 1331154372

«Κάναμε ένα δίσκο που είναι πολύ διαφορετικός από τα συνηθισμένα πράγματα των The Killers».

Οι The Killers κάνουν αναφορές για το επόμενο άλμπουμ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, παρότι δεν έχουν αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Τώρα ξέρουμε ότι το έβδομο studio album των The Killers θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και σύμφωνα με τον ντράμερ Ronnie Vannucci Jr., θα είναι «πολύ διαφορετικό» από όσα έχουν συνηθίσει να ακούμε από το συγκρότημα.

«Το “Imploding The Mirage” κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο, έχουμε ένα ακόμη άλμπουμ που βγαίνει αυτόν τον Αύγουστο», αποκάλυψε ο Ronnie Vannucci Jr. κατά τη διάρκεια εμφάνισής τους στο podcast «Backstage» της Sarah Hagan.

«Λοιπόν, αρκετά περιέργως, είχαμε αυτό το απόθεμα τραγουδιών που κατά κάποιον τρόπο έμειναν ορφανά από τον τελευταίο δίσκο, αλλά τα έχουμε βάλει στην άκρη για τον επόμενο δίσκο», συνέχισε.

«Αντ’ αυτού κάναμε έναν άλλο δίσκο, ο οποίος ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιδέα και είναι πολύ διαφορετικός από τα συνηθισμένα πράγματα των Killers», πρόσθεσε.

«Έχουμε λοιπόν αυτό το απόθεμα τραγουδιών και γράφουμε ακόμα περισσότερα. Είναι πάντα καλό να έχουμε λίγα τραγούδια – ή ένα άλμπουμ, ακόμη – να υπάρχει για παν ενδεχόμενο», σημείωσε ο ντράμερ των The Killers.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι The Killers ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον εμβληματικό Bruce Springsteen στο «Dustland», μία νέα έκδοση του τραγουδιού τους «A Dustland Fairytale» που κυκλοφόρησε αρχικά το 2008.

Δείτε το Ronnie Vannucci Jr. να μιλά για το νέο άλμπουμ της μπάντας στο 43:00 του βίντεο:

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ