Οι The Wanted αποτίουν φόρο τιμής στον Tom Parker μετά τον θάνατό του από καρκίνο του εγκεφάλου

cebfceb9 the wanted ceb1cf80cebfcf84ceafcebfcf85cebd cf86cf8ccf81cebf cf84ceb9cebcceaecf82 cf83cf84cebfcebd tom parker cebcceb5cf84ceac cf84

«Ο Tom ήταν ο πιο παθιασμένος, αστείος, δραστήριος και εμψυχωτικός άνθρωπος που θα ευχόσουν να γνωρίσεις».

Οι The Wanted υπέστησαν μία ανυπολόγιστη απώλεια με τον θάνατο του Tom Parker σε ηλικία 33 ετών μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Αφού η σύζυγος του Tom Parker, Kelsey, ανακοίνωσε τον θάνατο τραγουδιστή, το συγκρότημα δημοσίευσε την επόμενη μία κοινή δήλωση, η οποία ανέφερε:

«Ο Max, ο Jay, ο Siva, ο Nathan και όλη η οικογένεια των The Wanted είναι συντετριμμένοι από την τραγική και πρόωρη απώλεια του Tom Parker. Ο Tom ήταν ένας καταπληκτικός σύζυγος για την Kelsey και πατέρας για την Aurelia και τον Bodhi. Ήταν ο αδερφός μας, οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια και τη θλίψη που νιώθουμε. Θα είναι για πάντα και για πάντα στις καρδιές μας».

Ενώ προσπαθούν να επεξεργαστούν τη θλίψη τους, οι Siva Kaneswaran, Max George, Nathan Sykes και Jay McGuiness των The Wanted δημοσίευσαν ξεχωριστές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες θυμούνται τον εκλιπόντα φίλο τους Tom Parker και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Siva Kaneswaran δημοσίευσε ένα βίντεο από μία από τις συναυλίες τους όπου οι The Wanted κάνουν μία ομαδική αγκαλιά με τον Tom Parker στη μέση. Το τραγούδι τους «Gold Forever» του 2012 παίζει πάνω από το βίντεο, στο οποίο ο Max George να φιλάει τον Tom Parker στο μάγουλο.

«Θα είμαστε πάντα εκεί για σένα αδερφέ», έγραψε ο Kaneswaran στη λεζάντα του βίντεο.

Tom Parker

Το μέλος των The Wanted ανάρτησε επίσης μία φωτογραφία του Tom Parker και έγραψε ότι ελπίζει ο φίλος του να «περνάει καλά εκεί πάνω».

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να γίνω διαπιστώσω το αληθινό θάρρος σου. Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση Tommy Boy. Σε ευχαριστούμε που μας άφησες να σε δούμε να φωτίζεις τον κόσμο. Τα λέμε σύντομα και τα λέμε αργότερα», συνέχισε.

Για τη θλίψη του μίλησε δημόσια και ο Nathan Sykes, ο οποίος ανάρτησε ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών από μία συναυλία που έδωσαν οι The Wanted στο Λίβερπουλ μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

«Δεν ήμουν σίγουρος αν θα μοιραζόμουν αυτό το βίντεο, αλλά σκέφτηκα ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να παρηγορηθείτε βλέποντας τόση χαρά σε ένα μέρος με μερικές προσθήκες που σίγουρα με έκαναν να νιώσω όλων των ειδών τα συναισθήματα σήμερα», έγραψε.

Στο βίντεο οι The Wanted ερμηνεύουν το «Gold Forever» ενώ παρεμβάλλονται αποσπάσματα του Tom Parker σε διάφορες στιγμές από τα τελευταία 13 χρόνια.

Αν και ο Tom Parker παραμένει καθιστός στα πλάνα από το Λίβερπουλ, λόγω της επιβαρυμένης υγείας του, έχει ένα μεγάλο χαμόγελο και κουνάει το κεφάλι του ενθουσιασμένος στο ρυθμό της μουσικής ενώ τραγουδάει.

«Ο Tom ήταν ο πιο παθιασμένος, αστείος, δραστήριος και εμψυχωτικός άνθρωπος που θα ευχόσουν να γνωρίσεις. Είμαι τόσο ευγνώμων που μου δόθηκε η τιμή να γίνω κομμάτι της διαδρομής του και ακόμα πιο ευγνώμων που μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου καθώς και ένα από τα τέσσερα αδέλφια μου», ανέφερε ο Nathan Sykes.

Δείτε τις αναρτήσεις των The Wanted για τον Tom Parker παρακάτω:

ΠΗΓΗ