Οι Weezer διασκευάζουν το «Enter Sandman» των Metallica

cebfceb9 weezer ceb4ceb9ceb1cf83cebaceb5cf85ceacceb6cebfcf85cebd cf84cebf enter sandman cf84cf89cebd metallica
Weezer Credit Shawn Murphy 16113842

Οι Weezer προσεγγίζουν το «Enter Sandman» με το δικό τους μοναδικό τρόπο, χωρίς να απομακρύνονται από το πρωτότυπο τραγούδι.

Οι Weezer συμμετέχουν στην επερχόμενη επική συλλογή «The Metallica Blacklist» με τη δική τους εκδοχή για το εμβληματικό τραγούδι «Enter Sandman» των Metallica.

Το «Enter Sandman» είναι το τραγούδι με το οποίο ανοίγει το φημισμένο «The Black Album» των Metallica που κυκλοφόρησε το 1991.

Το τραγούδι φέρει τις υπογραφές των James Hetfield, Lars Ulrich και Kirk Hammett των Metallica και αναφέρεται στους εφιάλτες που εμφανίζονται τη νύχτα, αποτελώντας μακράν το τραγούδι της μπάντας με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Οι Weezer δεν αποφεύγουν ποτέ να δείχνουν την αγάπη τους για τη metal μουσική και πρόσφατα έγιναν γνωστοί για την ικανότητά τους να διασκευάζουν πιστά κλασικά τραγούδια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπόρεσαν να διαχειριστούν το «Enter Sandman» χωρίς να απομακρυνθούν καθόλου από το πρωτότυπο τραγούδι.

Σε αντίθεση με τα άλλες διασκευές που έχουμε ακούσει από το «The Metallica Blacklist» μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου της country – χορευτικής έκδοσης του «Sad But True» από τον Jason Isbell και της reggaeton ερμηνείας του J Balvin στο «Wherever I May Roam», η  διασκευή των Weezer για το «Enter Sandman» είναι αρκετά ευθυτενής.

Η σύνδεση μεταξύ των δύο εκτελέσεων μπορεί να μην γίνεται ξεκάθαρη άμεσα, αλλά η επιρροή των Metallica στους Weezer ήταν εμφανείς από την αρχή.

Το «The Metallica Blacklist», στο οποίο συμμετέχουν 54 διαφορετικοί καλλιτέχνες, είναι μία συμπληρωματική κυκλοφορία της επετειακής επανέκδοσης για την επέτειο των 30 ετών από την κυκλοφορία του «The Black Album» των Metallica.

Τόσο το «The Metallica Blacklist» όσο και η επανέκδοση του «The Black Album» θα κυκλοφορήσουν από τις Blackened Recordings και Universal Music στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ