Οι White Stripes μοιράζονται ένα σπάνιο live video του «Seven Nation Army» από το «Bonnaroo» του 2007

cebfceb9 white stripes cebccebfceb9cf81ceacceb6cebfcebdcf84ceb1ceb9 ceadcebdceb1 cf83cf80ceaccebdceb9cebf live video cf84cebfcf85 seven nation a
White Stripes Bonnaroo 2007 GettyImages 74693479

Τους τελευταίους έξι μήνες οι White Stripes φέρνουν στην επιφάνεια υλικό από το πλούσιο αρχείο τους.

Οι White Stripes μοιράζονται ένα σπάνιο live video με την εντυπωσιακή εκτέλεση του τραγουδιού «Seven Nation Army» από τη θρυλική εμφάνισή τους στο αμερικανικό μουσικό φεστιβάλ «Bonnaroo» το 2007.

Το κορυφαίο rock δίδυμο του Jack White και της Meg White έκλεισε την Κυριακή 17 Ιουνίου 2007 το πρόγραμμα του «Who Stage» στο φεστιβάλ, πραγματοποιώντας μια από τις εμφανίσεις με τις οποίες ολοκληρώθηκε το «Bonnaroo» εκείνη τη χρονιά.

Οι White Stripes έδωσαν στη δημοσιότητα αυτό το σπάνιο βίντεο του «Seven Nation Army» με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης επίσημης ανθολογίας με τις καλύτερες μουσικές στιγμές της σταδιοδρομίας τους.

Το άλμπουμ «White Stripes Greatest Hits» περιλαμβάνει 26 αγαπημένα και κλασικά τραγούδια του διδύμου όπως τα «Seven Nation Army», «Fell In Love With A Girl», «Hotel Yorba», «Dead Leaves And The Dirty Ground», «Hello Operator», «Icky Thump», «Apple Blossom» και άλλα.

Η συλλογή κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά από τις Third Man Records και Columbia Records / Sony Music, ενώ από 12 Φεβρουαρίου 2021 θα είναι διαθέσιμη επίσης σε CD και βινύλιο.

Το «White Stripes Greatest Hits» αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του συγκροτήματος, χωρίς να γίνεται ποτέ προβλέψιμο, αφού δεν ακολουθεί με χρονολογική σειρά την πορεία του διδύμου.

Το άλμπουμ δημιουργεί χώρο για τα πάντα και εναλλάσσεται με ευελιξία μεταξύ των vibes και όχι ανάμεσα στις εποχές, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει ξανά τους White Stripes.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tfnxW2anDDE?feature=oembed&w=696&h=392]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ