Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοιχτό «παράθυρο» από Ιακωβίδη – «Δείχνουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός»! (Video)

cebfcebbcf85cebccf80ceb9ceb1cebacebfceaf ceb1ceb3cf8ecebdceb5cf82 ceb1cebdcebfceb9cf87cf84cf8c cf80ceb1cf81ceacceb8cf85cf81cebf
facebook1509965

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δήλωσε πως αν αλλάξουν τα πράγματα θα συνεχίσει να αγωνίζεται-Τι είπε για την κίνηση των φίλων του «τριφυλλιού»!

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δακρυσμένος ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την ενεργό δράση, γιατί δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που βιώνει με την αδιαφορία και τη δυσκολία γύρω απ’ την καθημερινότητα και τις ανάγκες του Πρωταθλητισμού. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας έκανε νέες δηλώσεις πάνω στο θέμα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κινητοποίηση φίλων του Παναθηναϊκού που σπεύδουν να συγκεντρώσουν χρήματα και να τον στηρίξουν. Ο Ιακωβίδης επισήμανε πως «αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός». Παράλληλα ξεκαθάρισε πως με όσα είπε δεν σημαίνει πως επαιτεί το παραμικρό.

Ο αρσιβαρίστας μας, άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται, αν αλλάξουν τα πράγματα απ’ την πλευρά της πολιτείας, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους αθλητές που τους χαρακτήρισε ήρωες και ηρωίδες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Ιακωβίδης:

Για την κίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού: «Τους ευχαριστώ όλους αυτούς. Αλήθεια. Με αυτή τους την πράξη δείχνουν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν θέλω να το δεχτώ ή όχι. Δεν θέλω να μεταφραστεί αυτή η συναισθηματική μου έκρηξη σαν επαιτεία».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *