Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη – Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

cebfcebbcf85cebccf80ceb9ceb1cebacebfceaf ceb1ceb3cf8ecebdceb5cf82 ceb1cebdcf84ceafcf83cf84cf81cebfcf86ceb7 cebcceadcf84cf81ceb7cf83
facebook1618085620 The United States is considering boycotting the Beijing Olympic Games

Αντίστροφα μετράει ολόκληρος ο πλανήτης για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο

Εννέα μέρες απομένουν για τη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο, μιας διοργάνωσης που ολόκληρος ο πλανήτης περιμένει εδώ και έναν χρόνο. Από τότε δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού αλλά ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια και οδήγησε στην αναβολή του.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών καθώς το Τόκιο κρίθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έτσι δεν θα υπάρχουν θεατές στις εξέδρες για να δουν τις μεγάλες προσπάθειες, τα Παγκόσμια Ρεκόρ και γενικά όλη αυτή τη δράση.

Πλέον οι τηλεοράσεις αναμένεται να πάρουν «φωτιά», με τους θεατές σε όλο τον κόσμο να θέλουν να μην χάσουν ούτε λεπτό από τη δράση.

Γι’ αυτό και η ΕΡΤ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των καναλιών της για την κάλυψη των Αγώνων (23/7-8/8) με τις μεταδόσεις να ξεκινούν τις πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδος λόγω της διαφοράς ώρας με την Ιαπωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.