Ομορφιά: Πέντε λόγοι που εξηγούν το γιατί είναι καλό να είσαι και εσύ… του ύπνου!

Η σχέση μας με τον ύπνο είναι αναμφίβολα μία πολύ…

cebfcebccebfcf81cf86ceb9ceac cf80ceadcebdcf84ceb5 cebbcf8cceb3cebfceb9 cf80cebfcf85 ceb5cebeceb7ceb3cebfcf8dcebd cf84cebf ceb3ceb9ceb1
facebook10 7

Η σχέση μας με τον ύπνο είναι αναμφίβολα μία πολύ προσωπική υπόθεση.

Κάποιοι κοιμούνται πολύ, κάποιοι άλλοι λίγο. Προσωπικά, για πολύ καιρό ανήκα στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν χρειάζονταν πολλές ώρες ύπνου όμως, το τελευταίο διάστημα, έγινα… του ύπνου και κοιμάμαι περισσότερο, διότι ο όρος beauty sleep, δεν είναι τυχαίος. Στην πραγματικότητα, έχει επιστημονικές βάσεις και μάλιστα, δεν αναφέρεται απλά στην ποσότητα του ύπνου, αλλά και στην ποιότητά του. Θα σου τα εξηγήσω όλα!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, ανάμεσα σε γυναίκες που κοιμούνται τουλάχιστον οκτώ ώρες κάθε βράδυ, σε σχέση με άλλες που κοιμούνται λιγότερο, το 42% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα είχε πιο λαμπερά μάτια, το 21% πιο λαμπερή επιδερμίδα, το 20% πιο καθαρή (χωρίς σπυράκια) επιδερμίδα, το 17% παρουσίασε λιγότερες ρυτίδες, ενώ το 11% είχε γενικά βελτιωμένη όψη. Αυτό σημαίνει ότι, αν κοιμόμαστε αρκετά και καλά θα έχουμε: Πιο λαμπερό βλέμμα, πιο λαμπερή επιδερμίδα, λιγότερα σπυράκια, λιγότερες ρυτίδες και βελτιωμένη όψη της επιδερμίδας του προσώπου γενικότερα!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

ΠΗΓΗ