Ο Άγγελος Λάτσιος αγκαλιά με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

cebf ceacceb3ceb3ceb5cebbcebfcf82 cebbceaccf84cf83ceb9cebfcf82 ceb1ceb3cebaceb1cebbceb9ceac cebcceb5 cf84ceb7cebd cebacf8ccf81ceb7 cf84
aggelos latsios 2

Ο Άγγελος Λάτσιος και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έχουν έρθει κοντά, κάνουν συχνά παρέα και ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στο Instagram.

Ο γιος της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος, έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά, και έχει γίνει ένας πολύ γοητευτικός νεαρός.

Μάλιστα, ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά του αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τους φίλους του.

Μια από τις καλύτερες φίλες του φαίνεται να είναι και η κόρη της ηθοποιού και μοντέλου, Δωροθέας Μερκούρη, Γαία.
Συχνά τα δυο παιδιά δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα ενώ πολλές είναι οι φορές που ο ένας σχολιάζει τις δημοσιεύσεις του άλλου.

Σήμερα, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικά κοινά στιγμιότυπα στα οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι ενώ σε μια από τις φωτογραφίες τον βλέπουμε να πλένει και πιάτα.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, τόσο ο Άγγελος όσο και οι Γαία είναι δυο πολύ όμορφα παιδιά και η χημεία που έχουν αναπτύξει είναι φανερή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ