Ο «άγνωστος» Μπρους Σπρίνγκστιν: Τρομάζει με τις αράχνες και λατρεύει το φυστικοβούτυρο

cebf ceacceb3cebdcf89cf83cf84cebfcf82 cebccf80cf81cebfcf85cf82 cf83cf80cf81ceafcebdceb3cebacf83cf84ceb9cebd cf84cf81cebfcebc
brucespringsteen 2 scaled

Μία ακόμη ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε ο θρύλος του ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν με τον παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ. Μάλιστα, μόλις τον περασμένο μήνα ένα ολόκληρο επεισόδιο του «The Late Show with Stephen Colbert» ήταν αφιερωμένο στον Μπρους Σπρίνγκστιν.

Επειδή μια συνέντευξη αποτελούμενη από τρία μέρη και ερμηνεία των επιτυχιών του δεν αρκούν για τον The Boss, έκανε ένα ακόμη ξεχωριστό γύρισμα που προβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Σε αυτό ο Μπρους Σπρίνγκστιν βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ, στο «Colbert Questionert».

[embedded content]

Aποκάλυψε ότι το αγαπημένο του σάντουιτς είναι με φυστικοβούτυρο και ζελέ μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι γάλα στις 3:00, ότι η αγαπημένη του μυρωδιά είναι της συζύγου του και μέλους του συγκροτήματός του, E Street Band και ότι το τραγούδι που θα άκουγε σε ένα έρημο νησί είναι το «Summer Wind» του Φρανκ Σινάτρα.

Έδωσε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις για την αξία της σωματικής άσκησης. «Είμαι 72» είπε αστειευόμενος και αποκάλυψε ότι το ζώο που τον τρομάζει περισσότερο είναι η αράχνη, καθώς «τον έχει δαγκώσει αρκετές φορές καφέ λοξοσκέλη».

Μίλησε μάλιστα και για μετά θάνατον ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εντάξει, ατομική συνείδηση, αντίο». «Αλλά η ψυχή και το πνεύμα μας πιστεύω ότι εξελίσσονται και ζουν με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε και μας έχουν αγαπήσει. Και με ανθρώπους τους οποίους έχουμε επηρεάσει με το έργο μας ή την καθημερινή μας εμπειρία» είπε.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ξεχώρισε ως αγαπημένη του ταινία δράσης είναι το «Vanishing Point».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ