Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την παραγωγή του Big Brother: Να μην ανοίξω το στόμα μου

cebf ceb1cebdceb4cf81ceadceb1cf82 cebcceb9cebacf81cebfcf8dcf84cf83ceb9cebacebfcf82 cebaceb1cf84ceb1cebaceb5cf81ceb1cf85cebdcf8ecebd

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε έξω από τα δόντια για το Big Brother καταλογίζοντας στην παραγωγή μια σειρά από λάθη που δεν επέτρεψαν στο να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε.

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζει βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αδειάζει την παραγωγή του Big Brother

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση κατασκοπείας: Μάγειρας και γραμματέας προφυλακίστηκαν γιατί κρίθηκαν ύποπτοι φυγής

«Αστέρι της Βηθλεέμ»: H Γη σε μια σπάνια ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου- Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Η μετάλλαξη αλλάζει τα σχέδια – Νέα μέτρα και διαρκής συναγερμός

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Mikroutsikos

ΠΗΓΗ