Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει καλέσει την αστυνομία για θαυμάστρια: «Με ακολουθούσε συνεχώς»

cebf ceb3ceb9ceaccebdcebdceb7cf82 cf83cf80ceb1cebbceb9ceaccf81ceb1cf82 ceadcf87ceb5ceb9 cebaceb1cebbceadcf83ceb5ceb9 cf84ceb7cebd ceb1
spaliaras184b

Στις ακραίες συμπεριφορές που έχει δεχθεί από θαυμάστριες αναφέρθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας στο MEGA. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, μια φορά έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία…

«Μου έχουν συμβεί ακραία περιστατικά θαυμασμού» είπε ο ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Για παράδειγμα, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνεχώς και είχα αναγκαστεί να καλέσω την αστυνομία. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο» ανέφερε. 

Και πρόσθεσε: «Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τα λύνω έτσι τα προβλήματα μου. Το απέφυγα μέχρι που άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Μάλιστα μου είπαν οι αστυνομικοί ότι το να σε ακολουθεί κάποιος από μικρή απόσταση με τα μεγάλα φώτα θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Προς το παρόν έχει σταματήσει να με ενοχλεί, και ελπίζω να μην συμβεί πραγματικά σε κανέναν αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ