Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του

cebf ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cebdcf84ceb1cebbceaccf81ceb1cf82 cf83cf85cebdceb5cf87ceafceb6ceb5ceb9 cf84ceb7cebd cebaceb1cebbcebf
giorgos ntalaras 151422929

Δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του.

Μετά τις τρεις sold out συναυλίες του στην Αθήνα, ο Γιώργος Νταλάρας θα δώσει δύο μεγάλες συναυλίες την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Μαζί του θα είναι οι ταλαντούχες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη, που έκλεισε με μία sold out συναυλία στο «Royal Festival Hall» του Λονδίνου.

Ο Γιώργος Νταλάρας θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Επί σκηνής τους συνοδεύουν δέκα εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.

Τον Γιώργο Νταλάρα θα πλαισιώνουν οι Νίκος Ζέρβας (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα).

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας
Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Φωτισμοί: Ιωάννης Μανιατάκος

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ