Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Αναβάλλεται η έναρξη των εμφανίσεών του

cebf ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cf83ceb1cebccf80ceaccebdceb7cf82 ceb2cf81ceadceb8ceb7cebaceb5 ceb8ceb5cf84ceb9cebacf8ccf82 cf83cf84
Γιώργος Σαμπάνης Acro live

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του COVID-19.

Ο Γιώργος Σαμπάνης διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19 με αποτέλεσμα την αναβολή της προγραμματισμένης έναρξης των εμφανίσεών του στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επρόκειτο να ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» την επερχόμενη Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωση προς τα μέσα ενημέρωσης με την οποία γνωστοποιείται η αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας του «Έναστρον», σημειώνεται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του COVID-19.

«Σεβόμενοι την υγεία όλων, τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας των εμφανίσεων του Γιώργου Σαμπάνη στο «Έναστρον» αναμένεται να οριστεί και να δημοσιοποιηθεί σύντομα.

«Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόηση σας για αυτή την αναβολή. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σύντομα θα βρεθούμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα συνοδεύεται στο «Έναστρον», στην επιστροφή του στις νυχτερινές εμφανίσεις μετά από δύο χρόνια διακοπή λόγω της πανδημίας, από την Josephine και τον SNIK.

«Δύο χρόνια μετά, στο χώρο μου το “Έναστρον”, σας περιμένω να σας αφηγηθώ την ιστορία του “Κάτι Σαν Αστέρι”, του “Αυτό Που Αγαπάς”, του “Τίποτα”, του “Άγρια Θάλασσα” και τόσων άλλων», έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης σε ανάρτηση του στο instagram πριν ανακοινωθεί η αναβολή της πρεμιέρας των εμφανίσεων λόγω της μόλυνσής του από τον COVID-19

«Σας αγαπώ και μου λείψατε και ανυπομονώ να σας δω από κοντά. Δυο χρόνια μετά μένει ακόμα ένα πείσμα που δεν είναι συνήθεια μονάχα», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ