Ο Γιώργος Σαμπάνης live στη μεγαλύτερη online συναυλία

cebf ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cf83ceb1cebccf80ceaccebdceb7cf82 live cf83cf84ceb7 cebcceb5ceb3ceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81ceb7 online cf83

Το Σάββατο 26/12 στις 21:00 ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μια μοναδική live streaming συναυλία από την «Ακτή Πειραιώς».  Ο τραγουδιστής μας προσκαλεί στην πιο μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live παγκόσμια αναμετάδοση και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω στους γνώριμους δρόμους της διασκέδασης και της παρέας για να τραγουδήσουμε μαζί παλιές και νέες επιτυχίες του αλλά και τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται με το κοινό!

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την 13μελη μπάντα του θα μεταφέρει στα σπίτια μας την ενέργεια και την ατμόσφαιρα μιας μοναδικής συναυλίας μέσα από 6 κάμερες και online visual effects σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γκάνιου.  Μπορεί οι συνθήκες λόγω της πανδημίας και του lockdown να έχουν αλλάξει αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει ίδια, αν όχι μεγαλύτερη και ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρασύρει στον μαγικό της κόσμο.

Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS. Εισιτήρια: 5 ευρώ.

σαμπανισ

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Giorgos Sampanis

ΠΗΓΗ