Ο ενισχυτής ήχου για τη νέα εποχή του streaming

Πλέον έχουμε περάσει στην εποχή που κυριαρχεί το στριμάρισμα της μουσικής, αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε ήχο ανώτερης ποιότητας. Σε αυτό ακριβώς απαντά η Bluesound, με έναν νέο ενισχυτή για τους σύγχρονους και digital καιρούς μας… Η Bluesound επανεφηύρε λοιπόν τον περίφημο HiFi ενισχυτή της, έχοντας πλέον το streaming κατά νου. Ο νέος ενισχυτής της, Powernode, το μόνο που χρειάζεται είναι ηχεία για να λάμψει και να γεμίσει το δωμάτιο με υψηλής ευκρίνειας μουσική. Η τεχνολογία στην καρδιά του είναι το ίδιο πολυβραβευμένο σύστημα ήχου HiFi, μόνο που πλέον συναντάμε υποστήριξη για Spotify, Apple AirPlay 2 και πολλές ακόμα streaming υπηρεσίες. Ο ενισχυτής είναι μινιμαλιστικής αισθητικής και compact σε διαστάσεις και έρχεται πακέτο με εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και laptops. Πείτε αντίο λοιπόν στην παραμόρφωση με άπειρες ευκολίες και υψηλής ευκρίνειας ήχο παντού. Όσο για την τιμή του, κοστίζει 899 ευρώ. ΠΗΓΗ

cebf ceb5cebdceb9cf83cf87cf85cf84ceaecf82 ceaecf87cebfcf85 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cebdceadceb1 ceb5cf80cebfcf87ceae cf84cebfcf85 streaming

Πλέον έχουμε περάσει στην εποχή που κυριαρχεί το στριμάρισμα της μουσικής, αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε ήχο ανώτερης ποιότητας.

Σε αυτό ακριβώς απαντά η Bluesound, με έναν νέο ενισχυτή για τους σύγχρονους και digital καιρούς μας…

powernode02
Ο ενισχυτής ήχου για τη νέα εποχή του streaming 7

Η Bluesound επανεφηύρε λοιπόν τον περίφημο HiFi ενισχυτή της, έχοντας πλέον το streaming κατά νου.

Ο νέος ενισχυτής της, Powernode, το μόνο που χρειάζεται είναι ηχεία για να λάμψει και να γεμίσει το δωμάτιο με υψηλής ευκρίνειας μουσική.

powernode03
Ο ενισχυτής ήχου για τη νέα εποχή του streaming 8

Η τεχνολογία στην καρδιά του είναι το ίδιο πολυβραβευμένο σύστημα ήχου HiFi, μόνο που πλέον συναντάμε υποστήριξη για Spotify, Apple AirPlay 2 και πολλές ακόμα streaming υπηρεσίες.

Ο ενισχυτής είναι μινιμαλιστικής αισθητικής και compact σε διαστάσεις και έρχεται πακέτο με εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και laptops.

powernode01
Ο ενισχυτής ήχου για τη νέα εποχή του streaming 9

Πείτε αντίο λοιπόν στην παραμόρφωση με άπειρες ευκολίες και υψηλής ευκρίνειας ήχο παντού.

Όσο για την τιμή του, κοστίζει 899 ευρώ.

powernode04ΠΗΓΗ