Ο Ηλίας Βρεττός έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το μήνυμα που έστειλε

cebf ceb7cebbceafceb1cf82 ceb2cf81ceb5cf84cf84cf8ccf82 ceadcebaceb1cebdceb5 cf84cebf ceb5cebcceb2cf8ccebbceb9cebf cebaceb1cf84ceac cf84
ilias brettos

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έκανε το εμβόλιο για οτν κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα στους χιλιάδες θαυμαστές του με ένα βίντεο.

Ο Ηλίας Βρεττός στέλμνει το δικό του μήνυμα στους χιλιάδες θαυμαστές του. Χιλιάδες είναι τα ραντεβού που έχουν κλείσει για τον εμβολιασμό τους οι πολίτες που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 30-39 και 40-44 ετών τα τελευταία 24ωρα.

Η συμμετοχή των ατόμων που ανήκουν στις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους να ανακοινώνει πως θα ανοίξουν και νέες εμβολιαστικές γραμμές.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να κλείσουν το ραντεβού τους και να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου είναι και ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το εμβολιαστικό κέντρο και έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊο.

Μάλιστα, ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε και ένα βίντεο από την ώρα που του χορηγούνταν η πρώτη δόση στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο που τον ακολουθεί.

«Ηλίας-Covid19

1-0

Από σήμερα μπορώ να πω και επίσημα πως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο στην κανονικότητα! Καλή λευτεριά και καλή Ανάσταση αδέρφια!!!», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ