Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε κατά λάθος ότι νόσησε από κορωνοϊό

cebf ceb8ceb5cebfcf87ceaccf81ceb7cf82 ceb9cf89ceb1cebdcebdceafceb4ceb7cf82 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 cebaceb1cf84ceac cebb
theoharis

Στην εκπομπή «Love it» φιλοξενήθηκε μέσω Skype ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που όπως είπε, δεν ήθελε να μαθευτεί. Ο ηθοποιός νόσησε από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας ήπια συμπτώματα.

Η… κατά λάθος αποκάλυψη έγινε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν… στόλισε, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να μην ακούει καλά και να απαντά: «Κόλλησα φέτος τον Μάρτιο. Δεν είπα χώρισα, είπα κόλλησα κορονοϊό τον Μάρτιο. Δεν ήθελα να το πω ποτέ, αλλά επειδή με ρωτήσατε. Ήμουν στο Λονδίνο και κόλλησα κορονοϊό τον Μάρτιο. Το πέρασα ήπια, αλλά δεν ήξερα τι με περιμένει. Είχα λίγα δέκατα, αλλά όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς στην Ιταλία και δεν ήξερα τι με περιμένει».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν μόνος στο Λονδίνο. Είχα πάει για κάποιες δουλειές και τελικά έμεινα περισσότερο από όσο περίμενα. Δεν έκανα τα ραντεβού μου και έμεινα σε καραντίνα, μέχρι να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7hfd0czrxy1-sf)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
theoharis

ΠΗΓΗ