Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης μεταμορφώνεται σε έναν αλλιώτικο «Superman»

cebf ceb8cebfceb4cf89cf81ceaecf82 cebcceb1cf85cf81cebfceb3ceb9cf8ecf81ceb3ceb7cf82 cebcceb5cf84ceb1cebccebfcf81cf86cf8ecebdceb5cf84
thodoris mavrogiorgis 1533896

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ξεχάσουν και κάποιοι άλλοι που πασχίζουν να θυμηθούν.

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης μεταμορφώνεται σε έναν αλλιώτικο «Superman» στο νέο τραγούδι του, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Είμαστε όλοι παιδιά. Παιδιά στα μάτια των γονιών παραμένουμε. Μια ζωή. Είμαστε όλοι παιδιά και γονείς και φίλοι, είμαστε άνθρωποι που ζούμε και με τους φόβους μας. Και κάποιους μαθαίνουμε να τους πολεμάμε και κάποιους τους νικάμε και άλλους όχι.

Σε αυτήν την ιστορία ο «Superman» μάλλον δεν νικάει στο τέλος. Σε αυτήν την ιστορία μάλλον δεν νικάει ούτε ο Ζορό στο τέλος. Σε αυτήν την ιστορία όλοι έχουν νικήσει μέχρι να φτάσουν ως εκεί, οπότε το τέλος δεν έχει και τόση σημασία πια.

Ο «Superman» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια. Και τη μνήμη. Και την απώλεια της μνήμης. O «Superman» είναι ένα τραγούδι που θα μπει σε έναν δίσκο που ετοιμάζεται εδώ και έναν χρόνο.

Είναι ένας δίσκος που στην ουσία είναι δύο δίσκοι που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Στον έναν ο Θοδωρής Μαυρογιώργης συνεργάζεται με τον Κύριο Κ στην παραγωγή του και στον άλλο με τον Παντελή Νικηφόρο.

Ο κάθε ένας ζει μέσα στο δικό του ηχητικό σύμπαν, και αν με τα δύο προηγούμενα singles είχαμε μπει μέσα στο ηχητικό σύμπαν του πρώτου δίσκου, με τον «Superman» μπαίνουμε στον δεύτερο. Και όλα θα γίνουν ένα προς το τέλος αυτής της χρονιάς.

O «Superman» είναι ένα τραγούδι που από τη μία για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μαυρογιώργης βάζει την μουσική και από την άλλη μία νέα στιχουργός, με ένα μέχρι τώρα τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει, βάζει τους στίχους και την ιστορία και την απώλεια.

Η Ειρήνη Τσαγκαράκη πιάνει ένα θέμα από αυτά που δε θέλουμε να κάνουμε ότι υπάρχουν, πιάνει ένα φόβο από αυτούς που βάζουμε στην άκρη και τον κοιτάει στα μάτια. Και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης τον κάνει τραγούδι με την δική του μελωδία και την δική του ευαισθησία και την δική του φωνή. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί στους φόβους δεν βάζεις εύκολα φωνή.

Στο τέλος είμαστε πάντα όλοι παιδιά. Και οι γονείς, οι φίλοι, οι ήρωες της ζωής μας είναι ο «Superman». Κι εμείς οι μικροί Ζορό.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=B_Gx3RMUtYs?feature=oembed&w=696&h=392]
ΠΗΓΗ