Ο κορονοϊός τους… έριξε στην εφαρμογή γνωριμιών: Δύο ξένοι έκλεισαν Airbnb σε άλλη χώρα από ραντεβού στα τυφλά

cebf cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8acf8ccf82 cf84cebfcf85cf82 ceadcf81ceb9cebeceb5 cf83cf84ceb7cebd ceb5cf86ceb1cf81cebccebfceb3
tyjyui

Το ενδεχόμενο να βρεις την αγάπη εν μέσω πανδημίας μοιάζει αδύνατο, ειδικά αν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και μισείς τις εφαρμογές γνωριμιών.

Αυτό δεν εμπόδισε ωστόσο την Kayla MacArthur να ρίξει τα ζάρια του έρωτα και να κλείσει ένα Airbnb στο Μεξικό για να μείνει με έναν άντρα εντελώς άγνωστο, κάποιον που είχε γνωρίσει μόλις στην εφαρμογή Zoom.

Η 31χρονη από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ επικοινώνησε με τον 35χρονο Ryan Crain από την Οκλαχόμα, όταν ένας κοινός φίλος τούς έκλεισε online ένα ραντεβού στα τυφλά.

Οι δυο τους μίλησαν στο Zoom, μοιράστηκαν την αγάπη τους για τα ταξίδια και είπαν να το τολμήσουν. «Όταν εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ryan στην οθόνη, ένιωσα αμέσως έλξη για κείνον», λέει η Kayla στο CNN.

Ο Crain σκεφτόταν να πάει για διακοπές στο Μεξικό τον Αύγουστο, όταν επιτρεπόταν ακόμα τα ταξίδια από και προς τις ΗΠΑ, και η MacArthur είπε να τον ακολουθήσει.

Έκλεισαν ένα διαμέρισμα δύο δωματίων στην παραλιακή πόλη Τουλούμ για έναν ολόκληρο μήνα. «Αποφασίσαμε να πάμε ως φίλοι, αν και βαθιά μέσα μου ήξερα πως και οι δυο μας ελπίζαμε για κάτι περισσότερο», λέει εκείνη.

Δύο εβδομάδες μετά, εκείνος της ζήτησε να βγουν ένα βράδυ κανονικό ραντεβού. Και έγιναν ζευγάρι, αν και οι φίλοι τους ανησυχούσαν ότι δεν ήταν παρά ένας καλοκαιρινός έρωτας που θα περνούσε.

Οι δυο τους παραμένουν ωστόσο μαζί και ονειρεύονται νέες ταξιδιωτικές περιπέτειες στον κόσμο…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *