Ο Κρις Ροκ γλίτωσε τον Γουίλ Σμιθ από τη σύλληψη μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

cebf cebacf81ceb9cf82 cf81cebfceba ceb3cebbceafcf84cf89cf83ceb5 cf84cebfcebd ceb3cebfcf85ceafcebb cf83cebcceb9ceb8 ceb1cf80cf8c cf84

Το πρωτοφανές περιστατικό με το χαστούκι σε live μετάδοση, μπορεί να κοστίσει στον Γουίλ Σμιθ το Όσκαρ του και την καριέρα του. Αλλά δεν θα τον… στείλει φυλακή γιατί δεν θέλει ο Κρις Ροκ.

Κατά τη διάρκεια της 94ης απονομής των Όσκαρ και λίγα λεπτά πριν παραλάβει το δικό του για την ερμηνεία του στην ταινία «Η μέθοδος των Γουίλιαμς», ο Γουίλ Σμιθ ενοχλήθηκε από αστείο του Κρις Ροκ για τη γυναίκα του και θεώρησε ότι η καλύτερη αντίδραση ήταν η βιαιοπραγία. Και σηκώθηκε, χαστούκισε τον συνάδελφό του και ξανακάθισε στη θέση του.

Αργότερα, κλαίγοντας ζήτησε συγγνώμη αλλά το γεγονός συνεχίσει να προκαλεί αντιδράσεις και ο Γουίλ Σμιθ θα μάθει στις 18 Απριλίου αν θα συνεχίσει να είναι κάτοχος βραβείου Όσκαρ.

Εκείνο που έρχεται τώρα στο φως για το τι ακολούθησε το πρωτοφανές περιστατικό είναι πως στο χώρο της απονομής των Όσκαρ, λίγο μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες, έτοιμοι να συλλάβουν τον 53χρονο ηθοποιό. Αλλά ο Κρις Ροκ τους είπε ότι δεν ήθελε να κάνει μήνυση.

[embedded content]

Αυτό αποκάλυψε ο παραγωγός των Όσκαρ, Γουίλ Πάρκερ σε συνέντευξή του στο Good Morning America, απόσπασμα από την οποία είδε το φως της δημοσιότητας. «Είμαστε έτοιμοι να τον συλλάβουμε αμέσως» είπαν οι αστυνομικοί στον Κρις Ροκ, σημειώνοντάς του πως μπορούσε να καταθέσει μήνυση που θα οδηγούσε στη σύλληψη του Γουίλ Σμιθ.

Αλλά ο Κρις Ροκ απέρριψε την πρόταση της αστυνομίας και ήταν κάθετος στο να συλληφθεί ο Γουίλ Σμιθ.

Ο νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου έχει προθεσμία 15 ημερών να ετοιμάσει το υπόμνημά του στην Ακαδημία, η οποία στις 18 Απριλίου θα αποφασίσει για την τύχη του. Αν δηλαδή θα του αφαιρεθεί το Όσκαρ.

Γουίλ Σμιθ

Γουίλ Σμιθ

«Τα πράγματα κρέμονται από μια κλωστή. Θα γράψει μια απολογητική επιστολή για να ζητήσει συγγνώμη και ουσιαστικά να παρακαλέσει για συγχώρεση. Αναμένεται να μιλήσει και τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους των Όσκαρ μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Η 18η Απριλίου είναι η D-Day, όμως, γιατί θα μάθει αν θα έχει ένα Όσκαρ, και πολύ πιθανόν, μια καριέρα» ανέφερε πηγή κοντά στον Γουίλ Σμιθ.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο παραγωγός των Όσκαρ ήταν εκείνος που αποφάσισε να μείνει ο Γουίλ Σμιθ στην τελετή μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ. «Κανείς δεν ρώτησε τον Κρις» είπε κάποιος στη New York Post, ενώ μάρτυρας ανέφερε ότι ο Πάρκερ, αμέσως μετά το σοκαριστικό περιστατικό, πλησίασε τον Γουίλ Σμιθ και του είπε ότι η παραγωγή της τελετής δεν ήθελαν να φύγει.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ