Ο Κώστας Λεφάκης πήγε στον Αρναούτογλου και έκανε προβλέψεις για το 2021 και τον κορωνοϊό

cebf cebacf8ecf83cf84ceb1cf82 cebbceb5cf86ceaccebaceb7cf82 cf80ceaeceb3ceb5 cf83cf84cebfcebd ceb1cf81cebdceb1cebfcf8dcf84cebfceb3cebb

Καλεσμένος στο The 2night Shοw με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Λεφάκης όπου και αποκάλυψε πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού, από το 1998, ενώ έδωσε τις προβλέψεις τους για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε.

«Η χρονιά αυτή θα είναι κάπως καλύτερη σε λεπτομέρειες διαβίωσης από το 2020 αλλά θα έχει αιφνιδιασμούς, μεταβολές, αναπάντεχα γεγονότα. Εγώ την ονόμασα ποιητικά κάπως την χρονιά των ανέμων και της βροχής. Είμαστε σε μια μεγάλη στροφή. Πρέπει να μη φοβηθούμε…Θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Πολλοί αρχηγοί θα αλλάξουν θέση, θα αναστατωθούν τα Κοινωβούλια.

Η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής. Στην Αμερική θα γίνει νέος διχασμός. Υπάρχει πιθανότητα μεγάλης σεισμικής αναταραχής. Θα χαθούν χρήματα όπως χάθηκαν το 1999. Και είναι και η χρονιά που θα γίνουν εκλογές. Αυτή τη χρονιά θα ζήσουμε προδοσίες. Το 2022 θα τελειώσει ο covid. Το 2024 θα γυρίσουμε στην κανονικότητα αλλά όχι όπως αυτή που είχαμε το 2019», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λεφάκης για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε ενώ έδωσε ένα στίγμα για τον κάθε μήνα του χρόνου.

Δείτε το βίντεο

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει προβλέψεις για το 2021

Ειδήσεις σήμερα: 

Επεισόδια φοιτητών-αστυνομικών σε συγκέντρωση αριστερών παρατάξεων στα Προπύλαια

Ακραίοι Τούρκοι εθνικιστές επικρίνουν «ιέρακα» Τούρκο διπλωμάτη για τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και παγετός από το βράδυ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
kostas lefakis provlepseis 2021

ΠΗΓΗ