Ο Κώστας Τουρνάς στο «Σπίτι με το Mega»

cebf cebacf8ecf83cf84ceb1cf82 cf84cebfcf85cf81cebdceaccf82 cf83cf84cebf cf83cf80ceafcf84ceb9 cebcceb5 cf84cebf mega
kostas tournas spiti me to mega 15145107

Ο Κώστας Τουρνάς μας ταξιδεύει στον χρόνο συντροφιά με τους φίλους του.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά.

Ο μεγάλος τραγουδοποιός, που έβαλε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πεντάγραμμο από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα, έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Mega.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Κώστας Τουρνάς γιορτάζει πενήντα χρόνια μουσικής πορείας επιλέγοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του.

Συντροφιά με τους φίλους του, που έχουν έρθει για να τον τιμήσουν, μας ταξιδεύει στον χρόνο με επιτυχίες όπως «Μην Της Το Πεις», «Όμορφη», «Δεν Το Ξανακάνω Σ’ Autobianchi», «Ντισκοτέκ», «Ο Πιο Καλός Τραγουδιστής», «Δεν Μετανιώνω», «Κυρίες Και Κύριοι», «Αλητείες» και πολλές ακόμα.

Μαζί με την Ελπίδα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικό φίλο και συνοδοιπόρο του στους θρυλικούς Poll, ο Κώστας Τουρνάς μας προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.

Ο Κώστας Τουρνάς έρχεται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το Mega» σε μία μουσική αναδρομή – γιορτή, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

[embedded content]

ΠΗΓΗ