Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ξανά φωτογραφία της αγαπημένης του

cebf cebbceb5cf89cebdceafceb4ceb1cf82 cebacebfcf85cf84cf83cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 ceb4ceb7cebccebfcf83ceafceb5cf85cf83ceb5 cebe

Ο κριτής του Masterchef, και σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της αγαπημένης του, και τη διέγραψε λίγο αργότερα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός σεφ και κριτής στο Masterchef, μόλις πριν λίγες εβδομάδες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανήρτησε ένα πορτραίτο της συντρόφου του, η οποία θα ξεκινούσε τη δική της εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά την διέγραψε λίγο αργότερα.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε για δεύτερη φορά φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την εκπομπή της.

Ο κριτής του MasterChef φαίνεται πως μετά το πέρας της ραδιοφωνικής τους εκπομπής διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση, καθώς δεν επιθυμεί να προκαλεί με την προσωπική του ζωή.

master1

master1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ