Ο Λούκας Γιώρκας τραγουδάει «Για Την Ελλάδα»

cebf cebbcebfcf8dcebaceb1cf82 ceb3ceb9cf8ecf81cebaceb1cf82 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceacceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd ceb5
loukas giorkas 12927458

Ένα ζεϊμπέκικο με πολλά συναισθήματα ερμηνεύει ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λουκάς Γιώρκας κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Για Την Ελλάδα».

Η μοναδική ερμηνεία του δημοφιλούς τραγουδιστή συνοδεύεται με ένα εντυπωσιακό music vídeo γυρισμένο με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου στην καρδιά της Αθηνάς, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με τους περαστικούς να ανταποκρίνονται στο ζεϊμπέκικο, να γίνονται ένα και να τραγουδούν… «Για Την Ελλάδα».

Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο με πολλά συναισθήματα, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη.

Για το συναισθηματισμό και την ξεχωριστή θέση που έχει το συγκεκριμένο τραγούδι στη δισκογραφία του αναφέρθηκε ο Λουκάς Γιώρκας μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμό τους στα social media.

«Ελλάδα για μένα δεν είναι μόνο η γη… Ελλάδα είναι η παιδεία, η φιλοσοφία, η ιστορία, η ανησυχία, η παράδοση, η θρησκεία, η τέχνη, η γλώσσα, η ευγένεια, ο σεβασμός, η δημοκρατία, η φιλοξενία, ο ήλιος κι η θάλασσα, το γλέντι, το πάθος, το φιλότιμο, το ευ αγωνίζεσθαι… το εὖ ζῆν…

Κι αυτή η ελληνικότητα γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο μέσα από την αγάπη για τον άλλον άνθρωπο (ανεξαρτήτου καταγωγής). Δεν χάνεται ποτέ, δεν κρύβεται, δεν περιορίζεται, δεν φοβάται τίποτα… Αυτό είμαστε… Στα εύκολα και στα δύσκολα…», έγραψε.

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου και πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρώτη πανελλήνια μετάδοση της νέας κυκλοφορίας του.

Το νέο τραγούδι «Για Την Ελλάδα» του Λούκα Γιώρκα κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ